simpatična gesta / Kranjčar je miljenik navijača Rangersa: pokucao na vrata škotske obitelj i oduševio mladog navijača

Mladi Ethan ostao je izvan sebe kad mu je bivši hrvatski reprezentativac pokucao na vrata, a kasnije je u vlastitom dvorištu imao priliku i zaigrati nogomet s Nikom

6.8.2016.
16:28
VOYO logo

Novopečeni član škotskog velikana Glasgow Rangersa Niko Kranjčar u kratkom je roku postao miljenik navijača, a gesta koju je izveo u sklopu promotivne akcije kluba zasigurno će dodatno učvrstiti njegov status. 

Naime, Niko je stigao na obiteljsku adresu jedne škotske obitelji koja vatreno navija za Rangerse i iznenadio njezina najmlađeg člana. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mladi Ethan ostao je izvan sebe kad mu je bivši hrvatski reprezentativac pokucao na vrata, a kasnije je u vlastitom dvorištu imao priliku i zaigrati nogomet s Nikom. 

Nakon ugodnog druženja, Niko je Ethanu poklonio i godišnju ulaznicu za domaće utakmice Rangersa za netom otpočetu sezonu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sjajno je kad vidite nasmijana dječja lica i što to znači njima", rekao je Kranjčar. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rangersi remizirali u prvom kolu, Kranjčaru sat vremena 

Na otvaranju škotskog nogometnog prvenstva Rangers je na stadionu Ibrox odigrao 1-1 protiv Hamilton Academicala, za domaći sastav nastupio je Niko Kranjčar.

Bivši veznjak hrvatske reprezentacije igrao je sat vremena nakon čega je zamijenjen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gosti su poveli golom Alija Crawforda u 30. minuti, a izjednačio je Martin Waghorn u 62. minuti. Posljednjih deset minuta Rangers je igrao s igračem manje nakon što se ozlijedio upravo strijelac Waghorn, a menadžer Mark Warburton je do tada obavio sve tri izmjene.

Bila je to prva utakmica Rangersa u eltinom razredu škotskog nogometa nakon četiri godine, dva mjeseca i 24 dana. Škotski velikan je u srpnju 2012. zbog financijskih problema izbačen u četvrtu ligu i trebala se mu četiri godine kako bi se vratio u najviši rang natjecanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Glasgow Rangers FC 1-1 Hamilton - All Goals (6...by Ligue2-HD

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo