KRAMARIĆ ZABIO SJAJAN GOL, ALI NJEGOV KLUB DOŽIVIO JE DEBAKL: / Hoffenheim na penale ispao od drugoligaša

Image
Foto: Profimedia

Hoffenheim je poveo u 13. minuti golom Andreja Kramarića, no u 21. minuti je izjednačio Ernst

22.12.2020.
21:53
Profimedia
VOYO logo

Nogometaši Greuther Furtha priredili su iznenađenje pobijedivši u dvoboju 2. kola njemačkog Kupa Hoffenheim sa 7-6 nakon izvođenja jedanaesteraca. Susret je završio 2-2, a Furth je u sudačkoj nadoknadi imao kazneni udarac za pobjedu, ali je Seguin bio neprecizan.

Hoffenheim je poveo u 13. minuti golom Andreja Kramarića, no u 21. minuti je izjednačio Ernst. Meyerhofer je u 47. minuti doveo goste u prednost, no samo tri minute kasnije Akpoguma je sve vratio na početak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kramarić je bio siguran i prilikom izvođenja jedanaesteraca, a pobjednik je razriješen tek u devetoj seriji. Kod domaćina promašili su Vogt, Bogarde i Nuhu, a za goste Bauer i Ernst.

Image
Foto: Profimedia

Hoffenheim's Croatian forward Andrej Kramaric (L) celebrates after scoring a goal with Hoffenheim's Austrian defender Stefan Posch during the German first division Bundesliga football match between Eintracht Frankfurt and TSG 1899 Hoffenheim in Frankfurt am Main, western Germany, on October 3, 2020.,Image: 561321409, License: Rights-managed, Restrictions: DFL REGULATIONS PROHIBIT ANY USE OF PHOTOGRAPHS AS IMAGE SEQUENCES AND/OR QUASI-VIDEO, Model Release: no

RB Leipzig je rutinski stigao do gostujuće pobjede protiv Augsburga sa 3-0. Strijelci za goste bili su Orban (11), Poulsen (75) i Angelino (83). Koln je preskočio Osnabruck pogotkom Modestea u sudačkoj nadoknadi prvog dijela. Schalke je napokon našao neku žrtvu porazivši Ulm sa 3-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Momčad iz Gelsenkirchena u prvenstvu nije nikoga dobila već 29 utakmica, no u Kupu im ide bolje. Pobjedu Schalkeu donijeli su Serdar (27) i Raman (51, 62), dok je pogodak za Ulm zabio Reichert u 82. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo