RAZGOVOR UOČI SP-A / Kramarić: 'Svojim unucima ćemo pričati o Modriću, a Dinamova škola je jedna od tri najbolje u Europi'

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Izbornik Zlatko Dalić vjerojatno već zna koje će igrače voditi sa sobom u Katar, a svakako da još uvijek postoji vrijeme za promjene ovisno o ozljedama

19.10.2022.
19:46
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

Svjetsko prvenstvo je svakim danom sve bliže, a Hrvatska će u njega ući kao viceprvak svijeta. Izbornik Zlatko Dalić vjerojatno već zna koje će igrače voditi sa sobom u Katar, a svakako da još uvijek postoji vrijeme za promjene ovisno o ozljedama. Upravo je Andrej Kramarić jedan od onih koji se ozlijedio. Naime već duže vrijeme je osjećao bolove pa je propustio posljednja dva susreta svog matičnog kluba, no kako smo već pisali trebao bi biti na raspolaganju izborniku Daliću.

Image
YOSHIKA MATSUBARA ZA RTL.HR /

Japanac koji je plakao s Riječanima 1999. godine nakon ukradenog naslova: 'Ne mogu vjerovati što su nam napravili'

Image
YOSHIKA MATSUBARA ZA RTL.HR /

Japanac koji je plakao s Riječanima 1999. godine nakon ukradenog naslova: 'Ne mogu vjerovati što su nam napravili'

'Ovo neće biti njegovo posljednje SP'

Kramarić je u razgovoru za FIFA-u prokomentirao teme vezane za reprezentaciju i dao komentar o Luki Modriću

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Teško je opisati utjecaj koji je Modrić imao na nogomet u Hrvatskoj, Europi i svijetu. Ono što je napravio u karijeri ne može se ponoviti. Sve te godine u Real Madridu i u hrvatskoj reprezentaciji, a da ne spominjemo osvajanje Zlatne lopte, doista su nezaboravni i nevjerojatni uspjesi. Užitak je dijeliti svlačionicu, igrati i trenirati s takvim tipom osobe i igrača. Siguran sam da je to nešto o čemu ćemo pričati svojim unucima. Mislim da ovo neće biti njegovo posljednje Svjetsko prvenstvo. Ovisno o tome kako se osjeća, mogao bi još dugo igrati. Bit će jako zabavno. U svakom slučaju, uvijek cijenim vrijeme koje provodim s njim", rekao je Kramarić i osvrnuo se na rad u Dinamovoj omladinskoj školi:

"Dinamov omladinski pogon jedan je od najpoznatijih u Europi. Imao sam šest godina kada sam prvi put došao u klub i uvijek sam odlično trenirao, sa sjajnim trenerima i u pozitivnoj atmosferi. Mladim igračima Dinamo nudi izuzetne uvjete za razvoj fizičkih sposobnosti. Ako igrač uspije doći do prve momčadi, imat će sve što je potrebno za natjecanje u europskom profesionalnom nogometu. Mislim da je njihova omladinska škola jedna od tri najbolje u Europi, s mnogo talentiranih igrača. Srećom, hrvatski talenti su dobri kao i uvijek, pa ćemo uvijek imati jake igrače. Mislim da je važno imati ovakvu omladinsku akademiju, s izvrsnim trenerima, koja će pomoći novim igračima u razvoju", zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo