DOBRE VIJESTI ZA DALIĆA / Vratio se Kramarić, a moćni 'Apotekari' ponovno su slavili: Mainz stigao do prve pobjede, kriza Uniona se nastavila

Image
Foto: Profimedia

Josip Stanišić je igrao za pobjedničku momčad od 46. minute, a Andrej Kramarić je zaigrao od 78. minute za Hoffenheim. Bio je to prvi nastup hrvatskog reprezentativca nakon jednomjesečne stanke zbog ozljede

4.11.2023.
18:39
Profimedia
VOYO logo

Nogometaši Bayera slavili su s 3-2 na gostovanju kod Hoffenheima te će tako i nakon 10. kola ostati na vrhu njemačke Bundeslige, a novi posrtaj doživio je RB Leipzig na gostovanju u Mainzu, gdje je domaćin slavio s 2-0 i ostvario prvu pobjedu u novoj sezoni.

Image
KAKO DEČKI IDU /

Velikogorička utvrda: Zekićeve trupe uvjerljivo poražene u Turopolju, još jedan član 'Velike četvorke' je 'pao'

Image
KAKO DEČKI IDU /

Velikogorička utvrda: Zekićeve trupe uvjerljivo poražene u Turopolju, još jedan član 'Velike četvorke' je 'pao'

Wirtz (9) i Grimaldo (45+1) donijeli su lideru prvenstva dva gola prednosti u prvom poluvremenu dvoboja Bayera i Hoffenheima. No, domaćin se ekspresno vratio u drugom poluvremenu golovima Stacha (56) i Weghorsta (58). Ipak, pobjedu momčadi iz Leverkusena donio je Grimaldo (70) svojim drugim pogotkom na utakmici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Josip Stanišić je igrao za pobjedničku momčad od 46. minute, a Andrej Kramarić je zaigrao od 78. minute za Hoffenheim. Bio je to prvi nastup hrvatskog reprezentativca nakon jednomjesečne stanke zbog ozljede.

Bayer je devetom pobjedom došao do 28 bodova i sada ima pet bodova prednosti pred Bayernom, koji će od 18.30 sati u najvećem njemačkom derbiju gostovati kod dortmundske Borussije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što je ispao kao branitelj naslova u njemačkom Kupu, RB Leipzig je u subotu doživio novi šok, poraz na gostovanju kod posljednjeplasiranog Mainza koji je do danas bio bez pobjede. Prvi trijumf u novoj sezoni momčadi Jana Siewerta donijeli su Lee Jea-Sung (76) i Barreiro (80).

Mainz je sada predzanji, a na začelje je pao Koeln koji je odigrao samo 1-1 kod kuće protiv Augsburga. RB Leipzig je doživio tek drugi prvenstveni poraz u novoj sezoni, nakon što je bio neporažen u osam utakmica zaredom. Sa 20 bodova momčad Marca Rosea je na petom mjestu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

FNC 4. studenoga stiže u Beograd, a revanš Croate i Vase pratite ekskluzivno na platformi Voyo

Još jedno razočaranje doživio je Union Berlin. Momčad iz Lige prvaka je doživjela 12. uzastopni poraz u svim natjecanjima, a osmi u Bundesligi. Eintracht je slavio u Berlinu s 3-0. Već  14. minuti bilo je 2-0 za goste iz Frankfurta golovima Egipćanina Omara Marmousha (2, 14). Konačnih 3-0 postavio je Nacho (82).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U momčadi Uniona nije bilo ozlijeđenog Josipa Juranovića, a Hrvoje Smolčić je odigrao drugo poluvrijeme za Eintracht.

Freiburg je u završnici dvoboja spasio bod pred svojim navijačima u srazu s Borussijom Moenchengladbach. Holer (7) je donio vodstvo Freiburgu. Borussia je odgovorila s tri pogotka, a strijelci su bili Siebatcheu (25), Plea (29) i Weigl (39-11m). Weisshaupt (71) je vratio nad domaćima da će izbjeći poraz što su i učinili kad je Grifo (90+4) u samoj završnici pogodio iz kaznenog udarca za 3-3

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Voyo donosi borilačke spektakle svakog mjeseca. 4.studeni - FNC 13 - Beograd. Prosinac - FNC 14 - Sarajevo. Svaki mjesec BKFC event na Voyo

VOYO logo