VATRENA DEVETKA / Kramarić se ne može 'ugasiti', zabio je petu utakmicu zaredom unatoč slavlju Borussije Dortmund

Image
Foto: Profimedia

Borussija je ovom pobjedom barem privremeno preuzela vodstvo na ljestvici sa 14 bodova, bodom više od Bayerna i Bayera, dok je Hoffenheim šesti sa 12 bodova.

29.9.2023.
22:36
Profimedia
VOYO logo

U prvom susretu 6. kola njemačkog nogometnog prvenstva Borussia Dortmund je na gostovanju pobijedila Hoffenheim sa 3-1, a pogodak za domaći sastav zabio je hrvatski reprezentativac Andrej Kramarić.

Image
PO KRATKOM POSTUPKU /

Tako to rade u Njemačkoj: Dan prije derbija dobio otkaz jer je pregovarao s Bayernom

Image
PO KRATKOM POSTUPKU /

Tako to rade u Njemačkoj: Dan prije derbija dobio otkaz jer je pregovarao s Bayernom

Hrvatski napadač Andrej Kramarić nastavlja s odličnim igrama. U susretu protiv Borussije postigao je četvrti pogodak u njemačkom prvenstvu, te ukupno osmi ove sezone. Dva gola je zabio u Kupu protiv Lubecka, a još dva u dresu reprezentacije protiv Armenije i Latvije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U kakvoj je "Krama" sjajnoj formi pokazuje i podatak od šest golova u posljednjih sedam nastupa. Međutim, njegov gol nije bio dovoljan za pozitivan rezultat protiv njemačkog doprvaka.

Gosti su poveli u 18. minuti preko Niclasa Fullkruga, a Hoffenheim je izjednačio u 25. minuti golom Kramarića iz jedanaesterca. Glavni krivac za pogodak bio je Borussijin stoper Mats Hummels koji je prvo pogrešno dodao loptu, a potom oborio Antona Stacha na samom rubu kaznenog prostora. Kramarić je sigurno izveo kazneni udarac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spektakularni KSW 87 ekskluzivno 14. listopada samo na stream platformi Voyo

U posljednjim trenucima prvog dijela Marco Reus je zabio za novo vodstvo gostiju. Domaćin je korak do izjednačenja bio u 52. minuti, ali je udarac Roberta Skova završio u okviru gola. Borussija je od 71. minute igrala s igračem manje nakon što je Ramy Bensebaini isključen zbog dva žuta kartona i to u razmaku od svega četiri minute.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hoffenheim nije uspio iskoristiti grača više, već je u sudačkoj nadoknadi Julian Ryerson zabio za konačnih 3-1. Kramarić je igrao do 87. minute.

FNC 4. studenoga stiže u Beograd, a revanš Croate i Vase pratite ekskluzivno na platformi Voyo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo