KAKAV TRENUTAK ZA GOL / Zovi Hrvate za spas: Kramarić i Beljo strijelci u bitnim pobjedama u borbi za opstanak u Bundesligi

Image
Foto: Profimedia

Hoffenheim i Augsburg su u 31. kolu Bundeslige stigli do bitnih pobjeda u borbi za opstanak u Bundesligi, a u strijelce su se upisali hrvatski napadači Andrej Kramarić i Dion Drena Beljo

6.5.2023.
17:30
Profimedia
VOYO logo

Hoffenheim je s 3-1 pobijedio Eintracht, a posao su odradili već u prvih 45 minuta. Za 1-0 u 8. minuti zabio je Baumgartner, da u 41. iz penala na 2-0 povisio Kramarić. Za 3-0 je u trećoj minuti sudačke nadoknade pogodio Bebou.

Image
VODI IH LEGENDA /

Najstariji talijanski klub vratio se u prvu ligu: U pobjedi kojom su to ostvarili zabio i bivši Vatreni

Image
VODI IH LEGENDA /

Najstariji talijanski klub vratio se u prvu ligu: U pobjedi kojom su to ostvarili zabio i bivši Vatreni

Domaćin je u 49. ostao s igračem manje nakon izravnog crvenog Nsokija, no gosti su samo preko Gotzea u 54. minuti uspjeli ublažiti poraz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kramarić koji je stigao do 10. gola u sezoni zamijenjen je u 78. minuti, dok kod gostiju Jakić i Smolčić zbog ozljeda nisu konkurirali za momčad.

Beljo je pak bio jedini strijelac u pobjedi Augsburga 1-0 nad Union Berlinom. Igrala se 53. minuta kada je dočekao ubačaj s desne strane pa udarcem iz prve zabio za slavlje. Na terenu je bio do 85. minute, a to mu je bio treći gol od dolaska iz Osijeka ove zime, dok je kod gostiju Josip Juranović odigrao cijelu utakmicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nogometaši Leipziga pobijedili su Freiburg 1-0, a odlučujući pogodak postigao je Slovenac Kevin Kampl u 73. minuti.Leipzig je prije tri dana u polufinalu Kupa također slavio protiv Freiburga (5-1). Leipzig je treći na tablcii sa 57 bodova, a Freiburg je peti sa bodom manje.

Borussia Mönchengladbach također je upisala pobjedu na domaćem terenu svladavši Bochum 2-0. Strijelci za Borussiju bili su Jonas Hofmann u 35. i Lars Stindl u prvoj minuti sudačke nadoknade. Borussia je na 10. mjestu sa 39 bodova, a Bochum je na pretposljednjem, 17. mjestu sa 28 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U derbiju začelja Hertha na svom terenu bila bolja od Stuttgarta 2-1. Borna Sosa je odigrao svih 90 minuta za Stuttgart, a Filip Uremović za Herthu, koja je i dalje zadnja s 25 bodova, tri manje od Stuttgarta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo