KRAJ SAPUNICE: / West Ham potvrdio da prodaje Payeta, igrača koji je prešao put od miljenika do omraženog u klubu

Image

Engleski nogometni prvoligaš West Ham potvrdio je putem službenih internetskih stranica da je dogovorio prodaju Dimitrija Payeta u Marseille. Cijena transfera iznosit će 25 milijuna funti.

29.1.2017.
15:35
VOYO logo

Dimitri Payet obilježio je prošlu, uspješnu sezonu West Hama i prometnuo se u igrača kojeg su svi u klubu i oko njega, a uključuje to i menadžera momčadi Slavena Bilića, naprosto obožavali. Od njegovih je pogodaka i asistencija klub živio i sve je djelovalo kao sjajan posao obavljen za relativno malu cijenu (10,7 milijuna funti). Sve do trenutka u kojem Payet nije pokazao drugu stranu i zatražio raskid ugovora objasnivši da se ne osjeća dobro unatoč tome što su mu nedavno povećali primanja i tetošili ga na svim stranama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Doveo je Payet sebe do toga da su mu navijači, ail i menadžer i suigrači okrenuli leđa, pa se tako moglo čuti da s njim uopće niti ne komuniciranju i sve je posljednjih tjedana nalikovalo sapunici koja nema kraja. Marseille je nudio ruku spasa, povratak Payetu, no cijena za West Ham nije bila zadovoljavajuća.

U konačnici je 20 milijuna funti povišeno na 25 i Payet, strijelac devet i asistent pri 12 pogodaka za West Ham u njegovom osvajanju sedmog mjesta ljestvice Premier lige u prošloj sezoni, dobio je zeleno svjetlo za odlazak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo