KRAJ SAPUNICA: / Kalinić napokon realizirao transfer u Milan, Perišić potpisuje za 5,5 milijuna eura po sezoni

Image
18.8.2017.
21:18
VOYO logo

Novosti u obje priče donose talijanski mediji u večernjim satima petka, pa tako Sky Sportov Gianluca Di Marzio tvrdi da je Fiorentina napokon prihvatila ponudu Milana za igrača čiju je devetku na dresu proslijedila novopridošlom Giovanniju Simeoneu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Službene potvrde klubova o ovom transferu još uvijek nema, ali vijest potvrđuje i La Gazzetta dello Sport najavljujući Kalinićev odlazak na liječničke pretrage u Milano. Navodno će Kalinić u Milan prvo na posudbu za pet milijuna eura, a klub sa San Sira potom će otkupiti njegov ugovor za dodatnih 20 milijuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nadalje, pozivajući se na Premium Sport Football Italia piše da je Perišić prihvatio produljenje ugovora s Interom u kojem bi se za 5,5 milijuna eura po sezoni trebao zadržati do 2021. godine. Isti izvor tvrdi da je u pitanju povećanje plaće za 2,5 milijuna eura godišnje, ali i podsjeća da je to manje od sedam milijuna eura koliko su mu, navodno, nudili Jose Mourinho i Manchester United nespremni ipak platiti 50 milijuna eura da se taj transfer realizira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo