KRAJ LJUBAVI: / Vatreni dvojac ostao bez trenera, na klupu stiže nizozemska legenda

Image

Iako je do početka nove sezone ostalo još samo nekoliko dana, u talijanskom nogometnom velikanu Interu vrlo je burno.

8.8.2016.
9:47
VOYO logo

Kako je u ponedjeljak prijepodne potvrdio klub, trener Roberto Mancini je raskinuo ugovor s Nerazzurrima. Klupski odvjetnici sastali su se tijekom vikenda s predstavnicima 51-godišnjeg stručnjaka i dogovorili detalje raskida suradnje i kompenzacije.

Nesuglasice cijelo ljeto

Cijelo ljeto trajale su nesuglasice između Mancinija i novih vlasnika, kineske korporacije Suning Group, uglavnom oko strategije transfera. Još se prije nekoliko tjedana nagađalo da bi Mancini mogao otići, a sada se to konačno i dogodilo. Neko su vrijeme trajala nadmudrivanja jer Mancini nije htio dati otkaz, a klub mu nije želio platiti cijeli iznos za preostalu godinu ugovora, ali kompromis je napokon pronađen

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Klub u kojem igraju naši Ivan Perišić i Marcelo Brozović navodno već ima spremnu i zamjenu za Mancinija. Prema pisanju Gazzette, čelnici Intera već su razgovarali s nizozemskim stručnjakom Frankom de Boerom i ponudili mu trogodišnji ugovor. De Boer je posljednjih šest sezona bio trener Ajaxa s kojim je osvojio četiri naslova nizozemskog prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo