KRAJ LJUBAVI: / Hajduk raskinuo ugovor s miljenikom navijača

Image
Foto: Screenshot/Instagram

Hajduk je napokon uspio riješiti jedan od problema s kojim se borio dulje vrijeme. Raskinuo je ugovor s čovjekom koji je na Poljud stigao kao veliko pojačanje, ali nije opravdao taj status.

3.9.2015.
16:38
Screenshot/Instagram
VOYO logo

Artem Milevski od četvrtka više nije igrač Hajduka. Ukrajinski napadač došao je prije godinu dana kao slobodan igrač, s reputacijom legende kijevskog Dinama i čovjeka koji je odigrao 50 utakmica za reprezentaciju.

Tulumi po Bačvicama

Uspio se brzo nametnuti tadašnjem treneru Igoru Tudoru, a nakon sjajnih je igara postao i miljenik navijača koji su mu nerijetko skandirali "Mile, Mile". No, već u drugom dijelu sezone nije bio na istoj razini, a zbog teže je ozljede propustio kompletne ljetne pripreme kod novog trenera Damira Burića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

?taken-by=timi1010

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim toga, po Splitu su počele priče da Milevski živi prilično raskalašeno, da tulumari po Bačvicama i da je po ponašanju daleko od profesionalnog sportaša. Kod Burića uopće nije dobio priliku u dosadašnjem dijelu sezone i postalo je izvjesno da ga se Hajduk želi riješiti. U četvrtak je konačno pronađeno rješenje, a Milevski se navodno odrekao gotovo 100.000 eura. Sada je ponovno slobodan igrač, a Splićani su se riješili skupog 'zaposlenika' koji im je opterećivao proračun.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo