KRAJ KOJEM SE NITKO NIJE NADAO: / Bayern konačno odlučio što će s Perišićem, a mnogima se odluka neće svidjeti

Image
Foto: Profimedia

Iako nije bio konstantan, Perišić je u Bayernu igrao sjajno

13.7.2020.
9:46
Profimedia
VOYO logo

Hrvatski reprezentativac Ivan Perišić, gotovo sigurno neće nastaviti karijeru u aktualnom prvaku njemačke Bayernu. Činilo se da bi Hrvat mogao ostati na Allianz Areni jer trener Hansi Flick tražio je da se Perišića, Coutinha i Odriozolu zadrži do kraja sezone na posudbi, a ne do 30. lipnja kada im istječe rok posudbe i klub mu je odobrio taj zahtjev, ali na kraju sezone ova će trojica napustiti klub.

Flicku su potrebni još za utakmice Lige prvaka, ali nakon toga će Perišić i njegovi suigrači na posudbi morati nazad u matične klubove. Vatreni se vraća u Inter gdje ga također ne žele, Coutinho pak ide u Barcelonu, a Odriozola u Real Madrid.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Bayern Munich's Croatian midfielder Ivan Perisic (C) lifts the trophy as Bayern Munich players celebrate winning the German Bundesliga after the German first division Bundesliga football match VfL Wolfsburg v Bayern Munich on June 27, 2020 in Wolfsburg, northern Germany. This is the eighth year in a row that Bayern have won the league.,Image: 536435539, License: Rights-managed, Restrictions: DFL REGULATIONS PROHIBIT ANY USE OF PHOTOGRAPHS AS IMAGE SEQUENCES AND/OR QUASI-VIDEO, Model Release: no

Kicker pak piše kako se potonja dvojica sigurno vraćaju u svoje klubove, ali da se o Perišiću još i razmišljalo. No, tvrde da nakon dolaska Leroya Sanea, više za Perišića nema novca, a niti mjesta u momčadi. Bayern je Interu platio pet milijuna eura za jednogodišnju posudbu i imali su opciju otkupiti ga za 20 milijuna eura na kraju sezone, ali na to se gotovo sigurno neće odlučiti.

Iako nije bio konstantan, Perišić je u Bayernu igrao sjajno. U ovoj je sezoni upisao šest golova i devet asistencija i mnogi su ga htjeli gledati i dalje u dresu Bayerna pa makar i kao džokera s klupe ili pričuvnog igrača. No, sada će se, očito, morati vratiti u Inter i tražiti neku novu sredinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo