KRAJ DEJANA LOVRENA NEMA PROLASKA: / Pogledajte sjajnu reakciju kojom je spasio Liverpool u velikom derbiju

Image
Foto: Screenshot

Čini se da se drugi čovjek obrane Redsa polako vraća u formu

8.10.2018.
16:09
Screenshot
VOYO logo

U derbiju osmog kola engleskog nogometnog prvenstva Liverpool i Manchester City su na stadionu Anfield odigrali bez golova, a gosti su u 86. minuti propustili realizirati jedanaesterac. Tragičar utakmice bio je Riyad Mahrez koji je s bijele točke prebacio cijeli gol. Kazneni udarac skrivio je Virgil van Dijk oborivši Leroya Sanea.

Bila je to skromna utakmica visokih tenzija i s vrlo malo prilika. U prvom poluvremenu igrači Liverpoola i Cityja su ukupno uputili tek tri udarca što je najmanje od svih utakmica ove sezone. Tri udarca u prvom dijelu bila su i na dvoboju Newcastle Uniteda i Arsenala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potez utakmice

Niti u nastavku nije bilo većih promjena. Prvu pravu priliku imao je City u 75. minuti, pucao je Mahrez, ali je Alisson Becker bio spreman. Za Liverpool je cijeli susret igrao Dejan Lovren kojem je to bio prvi ligaški nastup nakon svjetskog prvenstva u Rusiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski stoper odmah je pokazao zašto je starter pod Jurgenom Kloppom i sjajnom reakcijom u obrani spasio gol svoje momčadi, a ne sumnjamo kako će takvih reakciji biti sve više kad potpuno uhvati formu. Video sjajne Lovrenove reakcije možete pogledati ispod.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
HELL'S KITCHEN usa
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo