DVAPUT JE DVAPUT / Kovačić je u karijeri već jednom zabio golčinu za pamćenje, dosta sličnu onoj protiv Liverpoola. Sjećate li se ove majstorije?

Image

Kovačić ne zabija često, činjenica je, ali kada zabije to je onda zaista spektakularno

3.1.2022.
8:20
VOYO logo

U derbiju 21. kola engleskog nogometnog prvenstva Chelsea i Liverpool su na Stamford Bridgeu odigrali 2-2, a za domaći sastav fenomenalan pogodak postigao je hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić.

"Bluesi" i "Redsi" su pružili sjajnu predstavu koja je završila 2-2, pri čemu su sva četiri gola pala u prvom dijelu, a za potez utakmice zaslužan je hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić koji je u 42. minuti fenomenalno zabio za 2-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kovačić je nakon ubačaja iz slobodnog udarca dočekao odbijenu loptu te sa 20 metara iz prve opalio i pogodio lijevi gornji kut suparničkog gola. Bio je to njegov drugi gol ove sezone nakon što je zabio u rujnu u pobjedi 3-0 protiv Aston Ville. Kovačić je odigrao cijeli susret i bio je jedan od najboljih igrača na terenu.

Image
Foto: Profimedia

Kovačić ne zabija često, činjenica je, ali kada zabije to je onda zaista spektakularno. Naime, Kovačić je Laziju zabio prekrasan gol, ali još tamo 2014. godine u dresu Intera i bio je to gol dosta sličan ovom protiv Liverpoola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bilo je to 21. prosinca 2014. godine kada je kao 20-godišnjak zabio spektakularno u rašlje protiv Lazija. Nakon jednog odbijanca iz kornera Kovačiću je sjeo volej na desnu nogu i opalio je i pogodio.

Kovačićev gol protiv Lazija pogledajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo