KOVAČEVI IGRAČI ODUŠEVILI SVIJET PREKRASNOM GESTOM, A ON UPOZORAVA: / Hrvata brine jedna stvar - 'Mi smo autsajderi i oni su u prednosti, ali...'

Image
Foto: Profimedia

Nakon utakmice igrači Monaca su oduševili sve prelijepom gestom

14.5.2021.
13:59
Profimedia
VOYO logo

Monaco našeg bivšeg izbornika Nike Kovača je pobijedio četvrtoligaša Rumillyja Vallieresa s 5-1 i pridružio se Paris St Germainu u finalu Francuskog kupa.

Utakmica je počela šokantno jer je u 20. minuti Alexis Peuget doveo Rumilly u vodstvo, no Monaco je potom postigao pet golova za finalni obračun u srijedu na Stade de Franceu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Golove su za Monaco polučili autogol Arthura Bozona, te golovi Aureliena Tchouamenija, Wissama Bena Yeddera, Cesca Fabregasa i Aleksandra Golovina.

Nakon utakmice igrači Monaca su oduševili sve prelijepom gestom. Naime, priredili su špalir protivničkim igračima i ispratili ih pljeskom. Igrači Vallieresa su to i zaslužili jer su kao četvrtoligaš došli do same završnice kupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Komentirao ih je i Niko Kovač. "Čestitam protivnicima na ovoj utakmici. Igrali su dobro, pogotovo u prvom poluvremenu. Komplimentirao sam trenera jer je igrati polufinale kupa s klubom iz četvrte lige velik uspjeh. Svaka im čast, odradili su dobar posao. Trener Fatsah Amghar odradio je dobar posao. To sam mu rekao. Trener je kao i ja, znam kako se osjeća, o čemu razmišlja i koliko želi pobijediti. Moramo se držati skupa", konstatirao je Kovač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na koncu je komentirao i finale protiv PSG-a i prisjetio se tom prilikom onog finala s Eintrachtom protiv Bayerna kada je uzeo DFB Kup.

"U prednosti su, imaju više igrača koji su navikli osvajati trofeje i igrati finala. Autsajderi smo, ali možemo pobijediti, kao što sam i s Eintrachtom srušio Bayern", rekao je Kovač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo