KOVAČEVA VELIKA MUKA PRED NASTAVAK SEZONE: / Kramarićev Hoffenheim donosi probleme, a Niko ih već ima na pretek

Image
Foto: AFP

Njemački prvak u petak gostuje kod Kramarićevog Hoffenheima

17.1.2019.
10:59
AFP
VOYO logo

Srijeda je donijela promjenu vremena u München u kojem je nakon nekoliko dana kiše, snijega i magle Niko Kovač mogao povesti svoje igrača na trening po sunčanom vremenu.

U dobrom nizu

"Hormoni sreće drugačiji su po sunčanom vremenu", kazat će Kovač koji može biti zadovoljan posljednjim rezultatima svoje momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bayern je, naime, u nizu od osam utakmica bez poraza (šest pobjeda, dva remija), a u njemačkom prvenstvu nanizalu su pet uzastopnih slavlja. Ipak, zaostatak za vodećom dortmundskom Borussijom iznosi šest bodova nakon prve polovice sezone. Na rasporedu je gostujuća utakmica kod Hoffenheima, trenutačno sedmoplasiranog kluba njemačke Bundeslige, a Kovač pred nju ima problema sa slaganjem momčadi.

Bez Robbena i Riberyja

"Želimo nastaviti graditi na pet pobjeda kojima smo zaključili 2018., pokušati uzeti ono pozitivno kako bismo nastavili pobjeđivati i bildati nužno samopouzdanje. Zaostajemo šest bodova i želimo i trebamo to nadoknaditi. Hoffenheim je za nas jako, jako važna utakmica."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A u nju će Kovač ući bez Arjena Robbena, Francka Riberyja i Corentina Tolissa. Na ovog potonjeg ionako na računa još od sredine rujna...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo