KOVAČ U PROBLEMIMA: / Ključni igrač želi napustiti Bayern, Juve ga želi, a to je loša vijest za Mandžu

Image
Foto: Screenshot

Nije isključio niti opciju povratka u Madrid, jer je još uvijek njihov igrač.

30.10.2018.
17:36
Screenshot
VOYO logo

Hrvatski stručnjak na klupi Bayerna Niko Kovač mogao bi ostati bez jedne od najvećih zvijezda u momčadi. Prema pisanju Sport Bilda Jmes Rodriguez navodno želi napustiti njemačkog prvaka već u siječnju. Kao jedna od potencijalnih destinacija je spominje Juventus. Veznjak je, pišu, ranije u više navrata ponuđen najboljem talijanskom klubu, ali do posla nikada nije došlo. Talijani bi sada mogli iskoristiti dobar odnos s njegovim menadžerom Jorgeom Mendesom, koji zastupa i Cristiana Ronalda, kako bi ga doveli.

Međutim, u slučaju da krenu po Kolumbijca morat će otvoriti mjesto za njega, a to znači prodaju jednog od njihovih napadački orijentiranih igrača. U ovom trenutku za te pozicije bore se Ronaldo, Paulo Dybala, Juan Cuadrado, Mario Mandžukić, Douglas Costa i Federico Bernardeschi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Još uvijek Realov

Sprot Bild tvrdi da Mendes želi u prosincu pregovarati s Bayernom o odlasku Rodrigueza, ali dodaju i da se vjeruje da njemački div neće biti voljan pustiti ga usred sezone. Kolumbijac je trenutno na posudbi u Bayernu i to drugu sezonu zaredom. On je službeno još uvijek igrač Real Madrida gdje je stigao 2014. za 70 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Riječ je o nogometašu koji se pobunio protiv Kovača odnosno njegovih rotacija u momčadi. Tako je navodno poslije utakmice s Ajaxom u Ligi prvaka poručio Kovaču da mu 'ovo nije Frankfurt'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo