KOVAČ TJERA JEDNU OD NAJVEĆIH ZVIJEZDA: / Arsenal jedva dočekao, rješavaju se Ozila zbog njega

Image
Foto: AFP

Emery je spreman otpisati Ozila ako bi to značilo dovođenje Kolumbijca

16.1.2019.
9:14
AFP
VOYO logo

Arsenal je spreman uskoro krenuti na dovođenje Jamesa Rodrigueza kako bi spremni dočekali odlazak nezadovoljnog Mesuta Ozila. Kolumbijac ima još šest mjeseci na dovogodišnjoj posudbi u Bayernu, ali nije najomiljeniji igrač Nike Kovača pa je moguće da napusti klub prije njenog isteka.

Unai Emery voljan je prodati Ozila kako bi klub zaradio nešto novca, ali i oslobodio budžet za plaće s obzirom na to da je Ozilova plaća od 300 tisuća funti tjedno trenutno veliki kamen spoticanja za klub. Potpuno logično, nitko ne želi tako skupo plaćati čovjeka koji sjedi na klupi većinu vremena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dovode i veznjaka Barcelone

Bayern je spomenutu posudbu platio oko 12 milijuna funti da dovede Rodrigueza na posudbu iz Real Madrida, ali Daily Mail javlja da bi Arsenal bio voljan pokriti troškove tog ostatka posudbe. To bi koštalo oko 3 milijuna funti i ne bi bilo problem za Topnike ako prodaju Ozila.

Momčad Nike Kovača još uvijek ima mogućnost potpisati Rodrigueza za 40 milijuna funti, ali izgledno je da se to neće dogoditi sve dok je Hrvat glavni u svlačionici. Topnici također trenutno dogovaraju dolazak Denisa Suareza iz Barcelone pa bi još uz njega Arsenal osvježio svoju veznu liniju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo