KOVAČ SI ZAISTA NE MOŽE POMOĆI: / Bayern natrpao Tottenham sa sedam komada, a pogledajte što on izjavljuje

Image
Foto: Profimedia, AFP

Kovač je ostao dosljedan sebi i svom perfekcionizmu i jednostavno je morao barem malo kritizirati igru svoje momčadi

2.10.2019.
7:55
Profimedia, AFP
VOYO logo

Minhenski Bayern ponizio je prošlosezonskog finalista Lige prvaka, Tottenham, s čak 7:2 u drugom kolu tog elitnog europskog natjecanja i to usred Londona. Ekipa Nike Kovača odigrala je gotovo perfektnih 90 minuta, a do senzacije ih je predvodio njemački reprezentativac Serge Gnabry s četiri pogotka.

Bayern je tako posao prva ekipa koja je zabila sedam golova u dvije različite gostujuće utakmice u povijesti Lige prvaka, a oduševljenje nije mogao sakriti niti trener Niko Kovač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bila je ovo sjajna večer za Bayern i za njemački nogomet. Odigrati ovakvu utakmicu ovdje je nešto unikatno. Gnabry je već odigrao sjajnu utakmicu u Paderbornu, gdje je zabio i asistirao. Večeras je bio fantastičan i njegov napredak je senzacionalan. Ono što još uvijek tražim od njega je obrambena igra", kazao je Niko Kovač nakon utakmice.

Image
Foto: Profimedia, AFP

Profimedia, AFP

Ipak, Kovač je ostao dosljedan sebi i svom perfekcionizmu i jednostavno je morao barem malo kritizirati igru svoje momčadi. U početku je vratar Manuel Neuer spašavao Bayern i to je zasmetalo Hrvatu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije ovo izgledalo kao utakmica 7:2 nakon prvih pola sata. Imali smo svojih problema u obrani i Neuer nas je držao u igri nekim klasnim obranama. Nakon toga smo bili puno bolji i zabili u pravo vrijeme. Zabijanje drugog gola prije kraja prvog poluvremena je bilo ključno", zaključio je Kovač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo