KOVAČ RASPAMETIO FRANCUZE, ALI JEDNU STVAR NIKAKO NE RAZUMIJE: / 'Da se to nije dogodilo, bio bih jako ljut'

Image
Foto: Profimedia

Zanimljivo, Monaco je u ovoj utakmici utrpao četiri komada Bordeauxu koji je primio osam golova u proteklih pet kola. Niku Kovača i njegovu momčad sad čekaju derbiji protiv Rennesa i protiv PSG-a

2.11.2020.
8:40
Profimedia
VOYO logo

Nogometaši Monaca, koje vodi hrvatski stručnjak Niko Kovač, prekinuli su crnu seriju rezultata, pobijedivši u susretu devetog kola francuskog prvenstva Bordeaux sa 4:0.

Bila je to tek prva pobjeda momčadi iz Kneževine u posljednja četiri kola, te druga u zadnjih sedam susreta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Golove za uvjerljivu pobjedu Monaca zabili su Wissam Ben Yeder (28'-11m), Gelson Martins (30') i Kevin Volland (32', 58'). Za goste je cijeli susret igrao Toma Bašić.

Image
MONACO PREKINUO CRNU SERIJU: /

Kovač stigao do najuvjerljivije pobjede na klupi francuskog velikana

Image
MONACO PREKINUO CRNU SERIJU: /

Kovač stigao do najuvjerljivije pobjede na klupi francuskog velikana

'Plod dobrog rada'

"Sretan sam jer smo zabili četiri gola, ali i jer nismo niti jedan primili. Ovo je jako važno jer to znači da su obrana i vratar odradili sjajan posao. Mislim da su današnji golovi plod dobrog rada na treninzima“, rekao je Kovač nakon utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljiva situacija dogodila se na toj utakmici. Naime, sudac u akciji kod prvog gola nije pustio prednost, iako je Monaco zabio gol. No dosudio je penal iz kojeg je pogodio Ben Yedder pa to na kraju nije bilo ni bitno. Ipak, Kovaču neke stvari nisu bile jasne.

"Razgovarao sam sa četvrtim sucem i pitao ga kako je moguće da dosudi faul kad akcija još uvijek nije gotova. Na kraju je Ben Yedder i više ne pričamo o tome. Da nije zabio, vjerojatno bih bio jako ljut, ali sve je dobro završilo“, rekao je Kovač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljivo, Monaco je u ovoj utakmici utrpao četiri komada Bordeauxu koji je primio osam golova u proteklih pet kola. Niku Kovača i njegovu momčad sad čekaju derbiji protiv Rennesa i protiv PSG-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo