KOVAČ PRIPREMIO SAVRŠENU OSVETU BAYERNU: / Otima čak dvije zvijezde bivšem klubu. Bit će mu to golema pojačanja za Ligu prvaka

Image
Foto: Profimedia

Kovač je trenutno u sjajnoj poziciji, doveo je svoj Monaco na korak od plasmana u Ligu prvaka

11.5.2021.
8:41
Profimedia
VOYO logo

Ako je vjerovati napisima uglednog francuskog magazina France Footballa, hrvatski trener Niko Kovač, na ljeto kreće u akciju pojačavanja svog Monaca. Francuski magazin tvrdi da će Kovač ovaj put pokušati dovesti čak dvije zvijezde minhenskog Bayerna, ujedno svog bivšeg kluba.

Kovač je trenutno u sjajnoj poziciji, doveo je svoj Monaco na korak od plasmana u Ligu prvaka. Na trećem je mjestu s dva boda manje od PSG-a koji je drugi i s bodom više od Lyona koji je četvrti, a u Ligu prvaka idu prve tri momčadi lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Monaco igra jednu od najboljih sezona posljednjih godina i to upravo zahvaljujući Kovaču, ali Hrvat već radi planove i za sljedeću, a u tim planovima su, za sada, dvojica igrača Bayerna..

Prvi je stoper i reprezentativac Njemačke, Jerome Boateng, koji bi mu trebao biti lider obrane. Boateng je najavio kako ovoga ljeta odlazi iz Bayerna nakon deset godina i kako planira nastaviti karijeru u nekom od većih europskih klubova iz "lige pet". Boatengu istječe ugovor krajem sezone pa će u Monaco stići bez odštete.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Drugo pojačanje trebao bi biti vratar Alexander Nubel. Nubel je lani stigao iz Schalkea kao dugoročna zamjena za Manuela Neuera, ali Neuer je u fantastičnoj formi i mladi i perspektivni Nubel ne može čekati i skupljati mrvice, već mora pronaći klub u kojem će biti prvi vratar. Kovač mu može ponuditi takve uvjete, a FF piše kako ga želi dovesti na dvogodišnju posudbu i da je mladi vratar zainteresiran za takav dogovor.

Ova dvojica trebala bi biti doista velika pojačanja Kovaču za sljedeću sezonu i mogući nastup u Ligi prvaka, ali da bi tamo bio konkurentniji vjerojatno će trebati dovesti još pokoje zvučno ime.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo