KOVAČ POKUŠAO OBJASNITI NOVI DEBAKL: / Pitanje je kako će ove izjave 'sjesti' Bayernovim navijačima: 'Igrali smo odlično'

Image
Foto: Profimedia

Od svega, Kovača najviše brine ozljeda Niklasa Sülea

19.10.2019.
19:15
Profimedia
VOYO logo

Nogometaši Bayerna, koji su u prošlom kolu iznenađujuće izgubili na svojoj Alianz Areni od Hoffenheima (1-2), opet su kiksali, odigravši 2-2 u gostima kod Augsburga u osmom kolu Bundeslige. Bavarci su bili šokirani već u 1. minuti kada je veznjak domaćina Marco Richter zatresao mrežu. No, momčad Nike Kovača uspijeva preokrenuti rezultat golovima Lewandowskog (14) i Gnabryja (49). Činilo se da će Bayern otići kući sa punim plijenom, ali u sudačkoj nadoknadi (90+1) Augsburg iz jedne polukontre dolazi do izjednačenja, a strijelac je bio Islanđanin Alfred Finnbogason.

Evo kako je Kovač komentirao kiks.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Igrali smo odlično. Zaspali smo samo dvaput i protivnik je kaznio obje te greške. Ne smije nam se dogoditi da primio takav rani gol, ali nakon njega smo uspostavili kontrolu, poveli i imali još neke šanse. Sami smo si krivi što nismo ubili utakmicu. Imamo isti broj bodova kao u ovo vrijeme prošle sezone, ali ove igramo puno bolji nogomet. To se vidjelo protiv Tottenhama i u još nekim utakmicama", rekao je Kovač nakon utakmice.

Image
Foto: Glyn KIRK / AFP / Profimedia

Bayern Munich's Croatian headcoach Niko Kovac looks on ahead of the UEFA Champions League Group B football match between Tottenham Hotspur and Bayern Munich at the Tottenham Hotspur Stadium in north London, on October 1, 2019., Image: 474598563, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line:

Od svega, Kovača najviše brine ozljeda Niklasa Sülea koji je iz igre morao izaći u 12. minuti. Prve informacija kažu kako je riječ o puknuću križnih ligamenata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne izgleda dobro i čini se da je riječ o jako ozbiljnoj ozljedi. To je najgore što nam se danas dogodilo", rekao je Kovač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo