KOVAČ OTVORIO NIJEMCIMA OČI O ZVIJEZDI VATRENIH: / 'On svojom igrom izluđuje protivnike, a još uvijek nije dosegnuo vrhunac'

Image
Foto: Profimedia

Pričalo se tada da su Bavarci zainteresirani za dovođenje Hrvata u svoje redove, no ipak od tog transfera nije bilo ništa.

8.12.2020.
10:27
Profimedia
VOYO logo

Andrej Kramarić sinoć je odigrao još jednu dobru utakmicu za svoj Hoffenheim. Krama je asistirao za treći pogodak u pobjedi protiv Augsburga 3:1, a Hoffenheim jednostavno bez njega nje ista momčad.

Koliko on znači za svoju momčad dovoljno govori činjenica da nisu upisali nijednu pobjedu u periodu dok se Kramarić oporavljao od koronavirusa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O hrvatskom napadaču od kojeg puno očekujemo i na predstojećem Europskom prvenstvu progovorio je trener Monaca Niko Kovač za poznati njemački list Kicker. Kovač je, inače, Kramarića prvi put pozvao da igra za Hrvatsku dok je još bio izbornik.

"Andrej je raznovrstan igrač, ekstremno dobar u završnicama akcija, odlično igra glavom, a svojom igrom može dovesti protivnike do ludila", objasnio je Nijemcima Kovač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
[VIDEO] KRAMARIĆ ASISTIRAO U UVJERLJIVOJ PREDSTAVI HOFFENHEIMA: /

Vatreni odigrao još jednu vrlo dobru utakmicu

Image
[VIDEO] KRAMARIĆ ASISTIRAO U UVJERLJIVOJ PREDSTAVI HOFFENHEIMA: /

Vatreni odigrao još jednu vrlo dobru utakmicu

Bayern se raspitivao

"U Hoffenheimu on dobiva sve ono što treba, ali ima i kvalitetu da može igrati u najjačim klubovima Bundeslige, siguran sam u to“, rekao je Kovač.

Krama je treći strijelac Bundeslige sa sedam pogodaka, a najbolji trenuci sezone dosad su mu bili kad je potopio Bayern s dva pogotka u rujnu. Pričalo se tada da su Bavarci zainteresirani za dovođenje Hrvata u svoje redove, no ipak od tog transfera nije bilo ništa. Tko zna, možda bi se taj transfer i realizirao da je Kovač ostao na čelu bavarskog kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da on još uvijek nije dosegnuo svoj vrhunac. Pitam se što bi tek bilo da Kramarić igra za neki od zaista najboljih europskih klubova", zaključio je Kovač.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

[PROMO] Najbolje koeficijente i 100% bonusa na uplate do 1000 kuna potražite u kladionici Germania.

KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo