Kovač rekao ono što je vidjela cijela Hrvatska: 'Meksiko je bio bolji'

'Meksiko je bio bolja momčad. Zabili su nam dva gola iz prekida, baš ono što smo mi njima htjeli zabraniti... Tako je to u nogometu.

24.6.2014.
0:25
VOYO logo

"Hrvatsku smo u prve dvije utakmice razveselili, ali sada nismo uspjeli. Što je - tu je, sada putujemo kući. Mi smo imali imperativ popbjede, ali nismo bili u drugom poluvremenu dobri. Pokušao sam promijeniti nešto u nastavku, ali nisam uspio, Meksiko je bio bolji. Dali smo maksimum, više nije bilo moguće i hvala svima koji su došli u Brazil i diljem svijeta navijali za nas", poručio je hrvatski izbornik koji je ostao bez odgovora na mnoga pitanja u porazu od Meksika.

Primjerice, zašto je Pranjić igrao u veznom redu?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Igrali smo 4-1-4-1. Imali smo nekoliko problema na lijevoj strani. Htio sam osloboditi Olića defanzive, staviti Pranjića. Defanzivno nije to bilo loše, ali u napadu je štekalo. I onda se dogodi da par minuta nakon izmjene i ubacivanja Kovačića primimo gol. Otvorimo se i primimo još jedan...", govorio je Niko Kovač i odgovorio na pitanje o pitanje o Modriću i Rakitiću koji su bili predaleko od suparničkog gola.

//cdn.playwire.com/bolt/js/embed.min.js

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To je tako u nogometu, kada ide dobro - onda je sve dobro, a kad ne ide, onda se svi jave. Ja smatram da je to bilo najbolje, ja sam izbornik, ja odlučujem. Rezultat od 3:1 je mislim prevelik, za gol previše, nismo zaslužili izgubiti dva gola razlike."

Očito je izbornik zaboravio da su Meksikanci promašili i par zicera. No, nije dao niti orgovor na još jedno pitanje. Hrvatska je dobro krenula u nastavak, ali i stala. Zašto?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne znam zašto. Da li smo fizički pali, moramo reći da su bili kvalitetniji."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo