KOVAČ NACILJAO METU, STVARA SE BAYERN KOJI ĆE DOMINIRATI? / 'Da biste uspjeli potreban vam je igrač poput njega'

Image
Foto: AFP

'Real Madrid ima igrača takvog tipa. Bayern je takve igrače imao'

8.4.2019.
14:19
AFP
VOYO logo

Chelseajev veznjak N'Golo Kante tip je igrača kakvog će minhenski Bayern i njegov hrvatski trener Niko Kovača nastojati dovesti u ljetnim mjesecima prijelazog roka. Jer, takav igrač, uvjeren je Robert Kovač, Nikin brati i pomoćnik u klubu, potreban je za uspjehe momčadi.

N’Golo Kante je defanzivni veznjak čije su igre pomogle francuskoj nogometnoj reprezentaciji da osvojio svjetski naslov prošle godine, ali i Leicester Cityju da u sezoni iz snova stigne do krune u engleskoj Premier ligi u sezoni 2015/16. Isti je uspjeh godinu potom ponovio u dresu londonskog Chelseaja čiji je i danas član.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bayern je takve igrače imao

Teško da će Kante, unatoč interesu Manchester Cityja, ali očito i Bayerna, napustiti klub kojem je produljio vrijednost u studenom prošle godine obvezavši se na ostanak do ljeta 2023.. Ipak, baš takav bi, tvrdi Robert Kovač, trebao i njemačkim prvacima.

"Da biste uspjeli – a uzet ću za primjer Francusku – potreban vam je igrač kao što je N'Golo Kante. On svoju zadaću odradi kamo god da ode. Real Madrid ima igrača takvog tipa. Bayern je takve igrače imao", kaže Kovač a prenosi metro.co.uk.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bayern je za sljedeću sezonu već osnažio pozicije u obrani. Lucas Hernandez (Atletico Madrid) postao je Bayernov igrač nakon dogovorenog transfera u iznosu od 80 milijuna eura, a dodatnih 35 milijuna eura klub je platio za dovođenje Benjamina Pavarda (Stuttgart).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo