PREGLED BUNDESLIGE / Kovač izgubio od Xabija Alonsa u sudaru Vatrenih: Hoffenheim ne može bez Kramarića

Image
Foto: Profimedia

Četiri pobjede ostvarile su gostujuće momčadi u prvih pet subotnjih utakmica 8. kola njemačke Bundeslige, a kako su vodeći klubovi nastavili svoje pobjedničke nizove, tako je i redoslijed na vrhu ostao nepromijenjen.

21.10.2023.
18:30
Profimedia
VOYO logo

Vodeći Bayer Leverskusen ima 22 boda, jedan više od drugoplasiranog Stuttgarta, a treća je Borussia Dortmund sa 20 bodova. Po 17 bodova imaju RB Leipzig i Bayern, ali Bavarci imaju utakmicu manje. Na začelju su Mainz s dva boda i Koeln s jednim bodom.

Voyo donosi borilačke spektakle svakog mjeseca. 4.studeni - FNC 13 - Beograd. Prosinac - FNC 14 - Sarajevo. Svaki mjesec BKFC event na Voyo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
KADROVSKA KRIŽALJKA /

Španjolci našli rješenje za izbornikove muke: 'Za 11 minuta je natjerao Dalića da preispita svoju odluku'

Image
KADROVSKA KRIŽALJKA /

Španjolci našli rješenje za izbornikove muke: 'Za 11 minuta je natjerao Dalića da preispita svoju odluku'

Bayer Leverkusen je slavio s 2-1 na gostovanju kod Wolfsburga. Strijelci za pobjednike bili su Frimpong (13) i Grimaldo (62), a Lacroix (41) za momčad koju vodi Niko Kovač. Josip Stanišić je bio u početnoj postavi Bayera i igrao do 88. minute. Lovro Majer je za Wolfsburg igrao od 71. minute, ali nije uspio donijeti preokret.

Bayeru je ovo bila četvrta uzastopna pobjeda, a do pete u nizu stigao je Stuttgart koji je slavio s 3-0 na gostovanju kod Union Berlina. Strijelci za "Švabe" bili su Guirassy (16), Silas (81) i Undav (88). U domaćoj momčadi zbog ozljede u sastavu nije bilo Josipa Juranovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Eintarcht je slavio s 3-1 u Hoffenheimu. Domaća momčad je povela u 3. minuti golom Beiera, ali već do kraja prvog dijela su gosti došli do tri pogotka koje su postigli Marmoush (11), Knauff (23) i Skhiri (45+3). U domaćoj momčadi nije bilo Andreja Kramarića koji je propustio utakmicu zbog ozljede, baš kao i Kristijan Jakić na suprotnoj strani.

FNC 4. studenoga stiže u Beograd, a revanš Croate i Vase pratite ekskluzivno na platformi Voyo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

RB Leipzig je došao do pete prvenstvene pobjede slavljem 3-1 kod Darmstadta. Dvostruki strijelac je bio Openda (1, 72), a jedan je pogodak za goste postigao Forsberg. Kempe je iz kaznenog udarca u 32. minuti postigao jedini gol a domaću momčad. Matej Maglica je odigrao cijelu utakmicu za Darmstadt, dok je Bartol Franjić ostao na klupi.

Jedinu domaću pobjedu ostvario je Freiburg koji je s 2-1 svladao Bochum golovima Doana (26) i Grifa (45+2) iz kaznenog udarca. Paciencia (15) je bio strijelac pogotka kojim je Bochum poveo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo