KOVAČ IZDAO NAREDBU SALIHAMIDŽIĆU: / Hrvatski stručnjak jasno mu dao do znanja kojeg igrača hoće ne ispuni li mu najveću želju

Image
Foto: AFP

Bivši izbornik slaže momčad za iduću sezonu

22.6.2019.
14:26
AFP
VOYO logo

HasanSalihamidžić užurbano radi na dolasku novih igrača u Bayern. Njemački prvak odlučio je ovog ljeta rekordnu svotu novaca potrošiti na pojačanja. Pred nikom Kovačem težak je posao jer se obnova i izgradnja momčadi ne smiju osjetiti na rezultatima.

ArjenRobben i FranckRibery ostavili su ogromnu rupu, a klub su napustili i Rafinha te MatsHummels. Očekuje se da bi i JeromeBoateng mogao krenuti njihovim stopama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bayern je do sada iskrcao rekordnih 80 milijuna eura za LucasaHernadeza, te 40 za BenjaminaPavarda. Riječ je o dvojici braniča, ali Kovač želi dodatno snažiti i napad.

Sane prioritet

Leroy Sane apsolutni im je prioritet i to su dali do znanja. Ako ne uspiju uvjeriti napadača Manchester Cityja da im se priključi, alternativa je, javlja njemački Sky, TimoWerner. Njegov transfer ovog ljeta ovisi upravo o Saneu. Kovač navodno u Werneru vidi dodatnu opciju na krilni pozicijama ili zamjenu za Roberta Lewndowskog. On bi hrvatskom stručnjaku omogućio da u idućoj sezoni malo više odmara Poljaka i sačuva ga za najvažnije utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP

Germany's forward Timo Werner looks on during the Russia 2018 World Cup Group F football match between South Korea and Germany at the Kazan Arena in Kazan on June 27, 2018. (Photo by BENJAMIN CREMEL / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE - NO MOBILE PUSH ALERTS/DOWNLOADS

Leipzigov napadač lani je u 37 nastupa u svim natjecanjima upisao 19 golova i deset asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo