KOVAČ IMA PROBLEMA, OVO JE DOKAZ: / Ako ovo ne pokazuje manjak poštovanja prema njemu… i to od zvijezde čija riječ ima težinu

Image
Foto: AFP

Niko Kovač, evidentno je, ima problema s nekim igračima

2.11.2018.
11:33
AFP
VOYO logo

Nakon fenomenalnog starta koji je nudio sliku bajke u Bayernovoj svlačionici, uzdrmali su se odnosi u momčadi nakon što je uslijedila rezultatska kriza u redovima njemačkog prvaka. Niko Kovač je od velikog majstora postao promašaj nedorastao zadatku pa je čak i čelništvo kluba izašlo pred novinare smirivati situaciju iskazivanjem podrške. Uslijedile su četiri pobjede bavarskog tima, ali i novi problemi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ribery kao kolovođa

Pisalo se već da najveće zvijezde kluba zamjeraju Kovaču način rada, a morao je hrvatski stručnjak testirati glasnice i nedavno, očito tražeći poštovanje.

Kovač, koji inzistira na rotacijama u momčadi, inzistira i na maksimalnom pristupu bilo na treningu, bilo na utakmici. A živce je, prenose izvori pozivajući se na Bild, izgubio tijekom utakmice prije dva tjedna kad je vidio kako se igrači s klupe pripremaju za svoju priliku na travnjaku. Franck Ribery i Jerome Boateng našli su se na udaru hrvatskog trenera zbog svoje 'lepršavosti' u pripremi tijekom ogleda protiv Wolfsburga. Fotografije su potvrdile zbog čega je bio ljutit, odnosno što su zvijezde momčadi radile kad su se trebale zagrijavati…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stoga u Bayernu odsad postoji i novo pravilo. Umjesto da, kao što je to slučaj bio dosad, temeljitu pripremu za utakmicu odrađuju igrači udarne momčadi, odrađivat će ju svi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo