KOVAČ I KLOPP IDU GLAVU O GLAVU I PRIJE LIGE PRVAKA: / Vode mrtvu trku za potpis sjajnog njemačkog golgetera

Image
Foto: AFP

Napadač RB Leipziga Timo Werner odlučio je napustiti klub

21.12.2018.
8:50
AFP
VOYO logo

Sjajni 22-godišnji napadač jasno je poručio da ima namjeru krenuti dalje i u veće izazove, a na stolu su mu navodno dvije zaista odlične ponude. Jedna je od minhenskog Bayerna koji je jedina momčad u Njemačkoj za koju bi Werner još pristao igrati, a pored Bavaraca za njega je zainteresiran i Liverpool.

"U Leipzigu sam proveo veoma lijepe dvije i pol godine pa mi je taj klub i dalje u najužem izboru za nastavak karijere. Ali tamo su i drugi klubovi. Ako zaista želim ostati u Njemačkoj, u obzir dolazi samo jedan klub", rekao je Werner aludirajući na Bayern.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP

Leipzig's German forward Timo Werner (L) celebrates scoring the third goal with his teammate Leipzig's Danish forward Yussuf Poulsen during the German first division Bundesliga football match between RB Leipzig and FSV Mainz in Leipzig, eastern Germany on December 16, 2018. (Photo by ROBERT MICHAEL / AFP) / DFL REGULATIONS PROHIBIT ANY USE OF PHOTOGRAPHS AS IMAGE SEQUENCES AND/OR QUASI-VIDEO

Uz Reusa najefikasniji

Bavarci pokazuju interes za ovog nogometaša. Ipak, konkurenciju imaju u Liverpoolu kojeg predvodi Jurgen Klopp, a koji je još iz vremena dok je radio u Dortmundu dobro upoznat s Wernerovim kvalitetama.

Na kraju bi mogla odlučiti novčana ponuda klubova prema Leipzigu. Werner je spreman za odlazak i za novi početak u novoj sredini. U dosadašnjem dijelu bundesligaške sezone Werner je s deset golova, zajedno s Marcom Reusom, najefikasniji njemački nogometaš u prvenstvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo