KOVAČ I BRACO PRONAŠLI IDEALNO POJAČANJE U BARCELONI: / Propadne li im prva opcija, kreću u pohod na Camp Nou, transfer ovisi i o Neymaru

Image
Foto: Profimedia

Katalonci moraju skupiti novce za dvojicu igrača, a to će učiniti prodajom svojih zvijezda

2.7.2019.
9:10
Profimedia
VOYO logo

Prema onome što se može pročitati u španjolskim medijima povratak Neymara u Barcelonu sve je izgledniji. Katalonski Sport piše da će se NeymarSantos, igračev otac i menadžer, u utorak sastati s AndreCuryjem, šefom Barcinih nogometnih operacija u Južnoj Americi, kako bi se ubrzao postupak povratka Brazilca na Camp Nou.

PSG je spreman pustiti igrača, ali samo za novce. Prvotno je objavljeno da traže 300 milijuna eura, a sada se spominje manje od 222 milijuna za koliko je došao u Pariz prije dvije godine. Francuzi navodno ne žele nikoga o igrača koje im Barca nudi kako bi snizili cijenu. A to su navodno Coutinho, Debmele, Umtiti i Rakitić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

September 29, 2018 - Barcelona, Catalonia, Spain - Ousmane Dembele of FC Barcelona looks on during the La Liga match between FC Barcelona and Athletic Club de Bilbao at Camp Nou on September 29, 2018 in Barcelona, Spain, Image: 389138526, License: Rights-managed, Restrictions: * France Rights OUT *, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Zuma Press - News

Moraju prodavati

Katalonci sada sve rade kako bi prikupili sredstva, koja su im silno potrebna jer žele dovesti i AntoineaGriezmanna. Prva žrtva mogao bi postati OusmaneDebmele. On je prije dvije godine stigao u redove diva iz Katalonije kao zamjena za Neymara, ali nije ispunio očekivanja.

Francuski krilni napadač navodno je ponuđen Bayernu. Hasan Salihamidžić i Dembeleov menadžer Moussa Sissoko uspostavili su kontakt. Bayern je spreman za igrača platiti 80-90 milijuna eura, dok Barca želi 100 milijuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nijemci u Dembeleu vide alternativu ukoliko ne uspiju dovesti Leroya Sanea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo