KOPIĆ OTKRIO PLAN ZA FCSB, POJASNIO I ŠTO SE DOGAĐA S NIŽIĆEM: / 'To komuniciramo unutar kluba, a što će biti dalje vidjet ćemo'

Image
Foto: Pixsell

Hajduk danas igra uzvratni susret trećeg pretkola Europske lige protiv momčadi FCSB

16.8.2018.
16:54
Pixsell
VOYO logo

Trener Hajduka, Željko Kopić, razgovarao je sa novinarima u Bukureštu, uoči uzvratne utakmice trećeg pretkola Europske lige protiv domaćeg kluba FCSB. Prva utakmica završila je 0-0, a Bijeli će u Rumunjskoj tražiti pogodak koji će im uvelike olakšati prolazak u sljedeće pretkolo i toliko željenoj grupnoj fazi Europske lige.

"Nema sumnje da će domaćini biti vrlo agresivni, a rezultat je aktivan za obje momčadi. Spremni smo na izazov. I na domaćina i na publiku, bez obzira koliko će ih biti. Mi ne želimo napraviti skalinu ispod, nećemo "step down". Nego najbolje što možemo. Imat ćemo jasan taktički plan kako da budemo pravi. Imali smo dovoljno vremena da se pripremimo nakon što smo odigrali dvije teške, ali u suštini pozitivne utakmice protiv Steaue i onda Rijeke" kazao je Kopić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"S obzirom na pripreme i sve što smo radili ne igramo na travnjaku koji je pogodan za sve to što želimo igrati. Neke stvari smo u hodu mijenjali, adaptirali se. Šehić na Rujevici je bio skroz dobra taktička opcija za tu utakmicu. A Fomitschow kao lijevo krilo? Znate da ne volim otkrivati unaprijed, nešto pripremamo, nadam se da možemo proći u slijedeću rundu", iznio je svoj plan za susret.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da su šanse 50:50. Oni imaju vrlo talentirane igrače, ali prva utakmica nam daje podjednake šanse. Oni vole imati posjed lopte, to znamo. I o tome vodimo računa", dodao je Kopić.

Na pitanje o tome što se događa sa Zoranom Nižićem, koji je navodno nezadovoljan i odbija igrati dok mu se ne pronađe novi klub, rekao je sljedeće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Taj dio unutar kluba komuniciramo i s predsjednikom i sportskim direktorom, Nižić je rekao da nije spreman ni za ovu utakmicu, a što će biti dalje vidjet ćemo".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo