KOPIĆ NAJAVIO PLAN ZA SLAVIJU I OSVRNUO SE NA LIGU: / 'HNL ima kvalitetu, ali sa ovakvim travnjacima te utakmice ne liče ni na šta'

Image
Foto: Screenshot

Danas se igra prva utakmica drugog pretkola Europske lige između Hajduka i Slavije

26.7.2018.
8:38
Screenshot
VOYO logo

Trener Hajduka Željko Kopić i kapetan prve momčadi, Zoran Nižić, najavili su utakmicu drugog pretkola Europske lige između Hajduka i Slavije na konferenciji za novinare.

"Nije bilo problema sa ozljedama, u dobrom stanju ulazimo u natjecateljski dio sezone. Analizirali smo Slaviju – to je čvrsta ekipa, defanzivno stabilna, ospasna u kontranapadima. To je zahtjevan protivnik, treba biti strpljiv", najavio je protivnika Željko Kopić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Mi trebamo biti ti koji dominiramo'

"Mi trebamo biti ti koji dominiramo, napadamo. Naglasak je na jasnoj ideji igre, na pravom intenzitetu. To je najveća razina - pronaći balans između opreza i napadačke dominacije. Siguran sam da će svi igrači dati maksimum", dodao je.

'Problem lige su infrastruktura i loši travnjaci'

Kako ocjenjuje ligu? "U više navrata sam rekao da HNL ima svoju kvalitetu, ali primarni problemi lige su infrastruktura i loši travnjaci. Onda te utakmice ne liče na ništa. Što se tiče talentiranosti i rada, mislim da liga ima svoju kvalitetu", rekao je Kopić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Poljudski travnjak nije dobar'

Osvrnuo se i na stanje travnjaka na Poljudu - "Travnjak nije dobar, pogotovo za igru koju mi pokušavamo igrati", zaključio je trener Hajduka.

Kapetan Nižić zaključio je najavu utakmice: "Kvalitetno smo odradili pripreme. Jedva čekamo da počne prva utakmica".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo