KONTROVERZNE IZJAVE LEGENDARNOG NAPADAČA: / 'U Madridu sam tulumario svaku noć, a opet sam bio najbolji strijelac'

Image
Foto: Profimedia

Osim po svojoj igri, bio poznat i po raskalašenom načinu života

25.4.2020.
22:05
Profimedia
VOYO logo

Nedvojbeno, legendarni talijanski golgeter, Christian Vieri, bio je jedan od najboljih napadača u novijoj povijesti nogometa. Proslavio se sjajnim igrama u Juventusu, Laziju, Interu, a jedan kratak period dominirao je i u Španjolskoj, u dresu Atletico Madrida.

Međutim, Vieri je osim po svojoj igri, bio poznat i po raskalašenom načinu života. Volio je tulumariti, volio je izlaziti, pa čak i popiti, ali problem je bio u tome što je to radio doista često, što čak niti on sam ne poriče.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia, Insidefoto / ddp USA

Christian Vieri

Nije imao izbora

Popularni Bobo Vieri igrao je na kultnom Vincente Calderonu samo jednu sezonu i to pod legendarnim trenerom, nedavno preminulim, Radomirom Antićem, a tada je bio prvi strijelac lige s 24 gola. No, na kraju sezone je otišao jer se posvađao s trenerom, jedan od razloga vjerojatno je bilo ponašanje izvan terena.

Vieri je priznao kako je u Madridu izlazio gotovo svaku noć i kako, veli on, nije imao baš izbora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U Juventusu sam bio pravi profesionalac, a u Madridu sam izlazio svaku noć. Bio je to način života u Madridu. Svi su izlazili, pa tako i ja. Nisam mogao ostati sam kod kuće. Izašli bismo na kasnu večeru, zatim na piće. Unatoč svemu tome, bio sam najbolji strijelac lige", rekao je Vieri za TyC Sports.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo