KONTROVERZNA SITUACIJA O KOJOJ SE PRIČA: / Sudac zbog lošeg 'tajminga' iskreirao nogometnu bizarnost godine

Image
Foto: Screenshot: You Tube

Niželigaški okršaj u prvom kolu engleskog FA Kupa našao se u središtu zanimanja engleske nogometne javnosti zbog kontroverzne situacije viđene u njoj.

8.11.2016.
20:47
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Naime, kod rezultata 1-1 nogometaši Whitehawka napadali su na gol Stourbridgea i uspjeli zabiti, no glavni sudac Rob Whitton je stotinku prije toga svirao kraj, javlja britanski tabloid Metro. Gol nije priznat iako su igrači Whitehawka očajnički tražili da se prizna.

UZNEMIRUJUĆE: Sudac mu pokazao crveni karton, a on ga ubio jednim udarcem u glavu

Vratar se nikako nije mogao pomiriti s odlukom suca

Bilo je tu i isključenja, a najnervozniji bio je golman koji se nikako nije uspio pomiriti s odlukom suca koji očito ima ozbiljnih problema s 'tajmingom'.Napad je morao biti pušten do kraja po svim pravilima nogometne igre. Javier Favarel odlično je zabio volejčinom s 18 metara, zabio je pogodak života, ali sudac Whitton poništio je pogodak koji će mnogi, posebno Favarel, pamtiti. Ali ne po dobrom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bizarni razlog

"Postigneš gol života, ali ga u biti ne postigneš. Samo zbog nekog bizarnog razloga. Sudac ti svira kraj u trenutku kad je lopta ulazila u mrežu. Upravo se to dogodilo jadnom Javieru Favarelu tijekom utakmice 1. kola FA Kupa između Whitehawk i Stourbridge koja je bila odigrana u subotu", piše Metro u svojem tekstu o ovoj kontroverznoj situaciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Whitehawka Richard Hill je rekao za engleske medije:

"Kazao sam sucu: 'Zašto nisi pustio igru i sačekao makar još dvije sekunde?'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo