KONTROVERZAN POTEZ PORTUGALCA PODIGAO BURU U TORINU: / No, snimka pokazuje što se stvarno dogodilo poslije utakmice

Image

O svemu se oglasio i Andrea Pirlo

12.4.2021.
8:56
VOYO logo

Nogometaši Juventusa učvrstili su se na trećem mjestu ljestvice talijanskog prvenstva 3-1 (2-0) domaćom pobjedom protiv Genoe u susretu 30. kola.

Juventus je poveo lijepim udarcem Kuluševskog (4) u samom otvaranju utakmice, a na 2-0 povisio je Morata (22) iz protunapada sredinom prvog dijela i velikog promašaja Cristiana Ronalda koji je s tri metra pogodio vratnicu. Nadu u pozitivan rezultat Genoi početkom nastavka vratio je Scamacca (49), no McKennie (70) nakon izbjegnutog zaleđa pogodio za konačnih 3-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Portugalac nije izgledalo presretno poslije utakmice te je nakon posljednjeg sučeva zvižduka bacio skinuo dres i bacio ga na travnjak. Na prvu se Činilo kako je vjerojatno je bio frustriran promašajima i činjenicom da nije uspio postići pogodak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovo je mnoge podsjetilo na njegov nedavni ispad kada je tako bacio kapetansku vrpcu poslije remija Portugala i Srbije. Mnogi Juventusovi navijači nisu presretni zbog ispada najveće zvijezde, međutim u njegovu obranu stao je trener Andrea Pirlo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Normalno je da je želio zabiti, pogotovo u trenucima kad su se stvari na terenu zakomplicirale. On je šampion i uvijek želi ostaviti traga na utakmicama", rekao je Pirlo te na izravno pitanje hoće li klub kazniti Portugalca odgovorio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da neće. Samo je bio uznemiren što se događa i drugim igračima. Utakmica je završila i normalno je da je bio nervozan. Sumnjam da ćemo ga kazniti".

Romeo Agresti, novinar Goal.com, objasnio je pak kako Ronaldo nije bacio dres na travnjak nego ga je skinuo i bacio prema skupljaču lopti koji ga je tražio da mu ga pokloni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Turin, Italy, 11th April 2021. Cristiano Ronaldo of Juventus throws his match shirt to a ballboy at the final whistle in the Serie A match at Allianz Stadium, Turin. Picture credit should read: Jonathan Moscrop / Sportimage via PA Images,Image: 604824868, License: Rights-managed, Restrictions: RESTRICTIONS: Use subject to restrictions. Editorial use only. Book and magazine sales permitted providing not solely devoted to any one team / player / match. No commercial use. Call +44 (0)1158 447447 for further information., Model Release: no

[PROMO] Najbolje koeficijente i 100% bonusa na uplate do 1000 kuna potražite u kladionici Germania.

Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo