KONAČNO RIJEŠEN VELIKI MISTERIJ U BARCELONI: / Trener otkrio zašto pojačanje od 120 milijuna eura već neko vrijeme drži na klupi

Image
Foto: Profimedia

Barcelona je peta na tablici s 28 poena i još uvijek se može smatrati konkurentom za naslov prvaka

4.1.2021.
11:20
Profimedia
VOYO logo

Nogometaši Barcelone pobijedili su u 17. kolu Španjolske lige u gostima "fenjeraša" Huescu s 1-0. Jedini gol za Katalonce postigao je Frankie de Jong u 26. minuti i to na sjajnu asistenciju Lionela Messija.

Barcelona je peta na tablici s 28 poena i još uvijek se može smatrati konkurentom za naslov prvaka, ali opet zaostaje za vodećim Atletico Madridom deset bodova. Utakmicu je također obilježila i zabrinjavajuća situacija sa 120 milijuna eura plaćenim pojačanjem Antoineom Griezmannom. Trener Ronald Koeman odlučio je Francuza opet ostaviti na klupi i umjesto njega je uveo danskog centarfora plaćenog 18 milijuna eura, Martina Braithwaitea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Barcelona's French midfielder Antoine Griezmann (R) and Barcelona's Argentine forward Lionel Messi warm up before the Spanish League football match between Club Atletico de Madrid and FC Barcelona at the Wanda Metropolitano stadium in Madrid on November 21, 2020.,Image: 570249989, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Zašto ne igra?

Nakon utakmice španjolski novinari uglavnom su se raspitivali o tome zašto je Griezmann opet na klupi, a Koeman je to ovako objasnio.

"Vjerujem svakom svom igraču, ali ako odlučim igrati s trojicom u veznom redu, onda mogu imati trojicu napadača. Tu je, naravno, Messi, a ovaj put sam se odlučio da će uz njega zaigrati i Ousmane Dembele. Za treće mjesto sam morao birati između Antoinea i Martina. Posljednjih tjedana Martinu ide jako dobro, ali ova odluka ne znači da ne vjerujemo u Griezmanna, ima dovoljno utakmica za sve nogometaše", rekao je Koeman koji je na kraju uveo Griezmanna, ali samo posljednjih devet minuta utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U posljednje tri utakmice Griezmann je dva puta startao s klupe, a činjenice mu također ne idu u korist jer ove je sezone u 15 utakmica zabio tek tri gola i dva je namjestio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo