KONAČNO POZNATA SUDBINA VATRENOG: / Pašalić odlazi iz Chelseaja u transferu vrijednom 15 milijuna eura

Image
Foto: Profimedia

Chelsea će u ovom poslu zaraditi 15 milijuna eura, što je sasvim pristojna svota za igrača koji nema niti jedan nastup u njihovom dresu

13.6.2020.
9:56
Profimedia
VOYO logo

Veznjak hrvatske nogometne reprezentacije, Mario Pašalić, konačno odlazi iz Chelseaja, kluba koji ga je potpisao oš 2014. godine i koji ga od tada niti jednom nije koristio u svojoj momčadi. Pašalić je proveo godine na posudbi u Elcheu, Monacu, Milanu i Spartaku da bi se na kraju skrasio u Atalanti gdje igra na posudbi posljednje dvije sezone.

U Atalanti je Pašalić jedan od najvažnijih igrača, konstantan je i igra najbolji nogomet u karijeri pa je klub, nakon dvije godine sjajne suradnje, odlučio otkupiti njegov ugovor. Atalanta je potvrdila kako je aktivirala klauzulu o transferu i kako će od sljedeće sezone biti njihov igrač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Josip Ilicic of Atalanta BC celebrates with Mario Pasalic and Alejandro Papu Gomez after scoring the goal of 2-0 Milano 19/02/2020 Stadio San Siro Football Champions League 2019/2020 Round of 16 1st leg Atalanta - Valencia Photo Andrea Staccioli / Insidefoto/Sipa USA, Image: 499673290, License: Rights-managed, Restrictions: *** World Rights Except Germany, Italy, Japan, and The Netherlands ***, Model Release: no, Credit line: Insidefoto / ddp USA / Profimedia

Sportski direktor talijanskog kluba, Giovanni Sartori potvrdio je to u razgovoru za Sky. "Da, u ugovoru o posudbi postoji opcija o otkupu Marija Pašalića i mi ćemo je aktivirati", rekao je Sartori.

Chelsea će u ovom poslu zaraditi 15 milijuna eura, što je sasvim pristojna svota za igrača koji nema niti jedan nastup u njihovom dresu. Pašalić je u dresu Atalante odigrao 74 utakmice i zabio je impresivnih 15 golova i namjestio je još 15 pogodaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo