VATRENI NA RASKRIŽJU KARIJERE / Konačno je poznata sudbina Ivana Perišića. Inter ga neće zadržati, a evo gdje bi mogao nastaviti karijeru

Image

Do sad je za Inter upisao 213 utakmica, u kojima je zabio 46 golova i ostvario 41 asistenciju

11.10.2021.
15:24
VOYO logo

Mjesecima se već piše i govori po talijanskim medijima o tome što će biti s hrvatskim reprezentativcem Ivanom Perišićem. Perišiću istječe ugovor na kraju sezone, a bilo je nagađanja da bi mogao ostati u Interu, no Corriere dello Sport sada donosi informaciju da produljenja neće biti i da Hrvat na kraju sezone odlazi.

Kako piše CDS, Hrvat neće dobiti novi ugovor osim ako se zaista ne "dogodi nekakvo iznenađenje", a to znači da Vatreni već ove zime može pregovarati s drugim klubovima i na kraju sezone otići bez odštete kao slobodan igrač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

CDS također tvrdi kako nikada nije niti postojala opcija da Inter i Perišić produlje suradnju te naglašavaju da je do rastanka moglo doći i ovoga ljeta, ali da je Vatreni odlučio ostati i odraditi ugovor do kraja.

Image
Foto: Profimedia

Ivan Perišić protiv Reala na San Siru.

Gdje će nastaviti?

Glavno je pitanje što će sada biti s Perišićem, to jest, gdje bi mogao nastaviti karijeru? Talijanski mediji ne spominju konkretno u kojem bi klubu mogao nastaviti, ali pišu kako bi to mogao biti jedan od klubova iz Bundeslige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Perišić je u Inter došao 2015. godine iz Wolfsburga, a 2019. godine poslan je na posudbu u Bayern u kojem je odigrao jednu vrlo dobru sezonu i zatim se vratio u Inter s kojim je prošle sezone osvojio Scudetto.

Do sad je za Inter upisao 213 utakmica, u kojima je zabio 46 golova i ostvario 41 asistenciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo