ŠTO DALJE? / Nenad Bjelica pobijedio protiv Hajduka, a klub mu podmetnuo bananu: Evo što kažu navijači Osijeka nakon otkaza

Image
Foto: Grafika RTL.hr - Sanjin Strukic/PIXSELL

U idućih nekoliko dana ćemo saznati tko će biti novi trener

30.8.2022.
7:00
Grafika RTL.hr - Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

Nenad Bjelica više nije trener Osijeka, nakon dvije godine legenda kluba će promjeniti sredinu, a za novi angažman ovog 51 - godišnjeg trenera vrlo vjerojatno nećemo morati dugo čekati.

Image
ZAVRŠILO JE /

Nenad Bjelica dobio nogu i više nije trener Osijeka: Klub će mu isplatiti veliku odštetu?

Image
ZAVRŠILO JE /

Nenad Bjelica dobio nogu i više nije trener Osijeka: Klub će mu isplatiti veliku odštetu?

Navijači Osijeka dijele različita mišljenja o tome je li Bjelica trebao dobiti otkaz ili ne, ali su uglavnom šokirani što je to došlo upravo u trenutku kada je Osijek upisao prvu pobjedu nakon više od mjesec i pol dana. U posljednjih šest utakmica u gradu na Dravi su imali četiri poraza i dva remija dok jučer nisu upisali veliku pobjedu na domaćem terenu protiv Hajduka iz Splita.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nezadovoljstvo

U komentarima ispod objave o tome da Bjelica više trener Osijeka ima dosta zanimljivih mišljenja. Sarkastičan komentar jednog navijača: "Valjda je trebao izgubiti protiv Hajduka.... Onda bi ostao". Drugi se čude kako je ovo moguće: "Kad je gubio ostao... Kad je pobijedio dobije otkaz.... Pa toga ima samo kod nas".

Image

Mađarski vlasnik i Uprava kluba pokazala je povjerenje Nenadu Bjelici prije par tjedana, a sada mu je uručila otkaz: "Je li mu dao otkaz isti onaj tko mu je neki dan iskazao podršku?"

Tekst se nastavlja ispod oglasa
https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/092d81d0-27de-11ed-9962-02a78be36f3a/original

Navijači smatraju kako je ovo loš potez Uprave kluba jer boljeg trenera neće naći: "Boljeg trenera nismo nikada imali, niti ćemo ga imati u dogledno vrijeme".

https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/092ea75e-27de-11ed-8a58-fed46c60b7c1/original

Nisu zadovoljni igrom koju su pružali pod vodstvom Nenada Bjelice: "Otišao sada ili na kraju ugovora isto je... Osijek nema igru od završnice prošlog prvenstva... Ni jučer nije bilo pomaka.. Tužno je vidjeti da kod 2-0 igraš bunker".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: screenshot

U idućih nekoliko dana ćemo saznati tko će biti novi trener, navode u priopćenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo