KOMENTAR UTAKMICE IZ DINAMOVE SVLAČIONICE: / 'Hajduk nekako nije htio pobijediti, a mi smo bili impotentni'

Image
Foto: PIXSELL

'Ne znam je li Hajduk imao ijednu priliku, mi neka dva šuta'

30.9.2018.
8:29
PIXSELL
VOYO logo

Nogomet, ako ga je itko na Poljudu i vidio, ostao je u debeloj sjeni novih huliganskih ispada dijela navijača splitskog Hajduka koji su tijekom ogleda protiv Dinama svojim postupcima bacili sjenu na ono što je trebao biti derbi hrvatskog prvenstva.

Image
IGRAČ HAJDUKA POGOĐEN U GLAVU OD STRANE VLASTITIH NAVIJAČA: /

Bijele čeka kazna za incidente

Image
IGRAČ HAJDUKA POGOĐEN U GLAVU OD STRANE VLASTITIH NAVIJAČA: /

Bijele čeka kazna za incidente

Istina, loša je bila utakmica dvaju ljutitih rivala, a, složit će se treneri nakon nje, zbog jake bure koja je onemogućavala razvijanje igre. Šteta što nije onemogućila i divljanje pojedinaca zbog čijih će 'junačkih dijela' neki osjećati posljedice cijeli život.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zadovoljavajući bod

"Ovo vrijeme je najgore na nogomet. Vrijeme je uništilo derbi. I mi i oni smo igrali na duge lopte. Ne znam je li Hajduk imao ijednu priliku, mi neka dva šuta. Hajduk pred 20.000 ljudi nije stvorio ni polušansu, ali mi smo u napadu bili impotentni. Vrijeme nam nije dalo da više napravimo. Nismo imali uvjete ni za šta više, čekali smo grešku protivnika. Hajduk će se dizati, ima tri pobjede, na Poljudu je jedan bod zadovoljavajući", kazao je, piše Večernji list, Dinamov trener Nenad Bjelica nakon utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Isti problemi mučili su i same Dinamove nogometaše.

Galerija

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čudna utakmica

"Došli smo po pobjedu na Poljud, ali nije bilo lako. Puno stvari nije bilo kako smo htjeli. Što je tu je. Okrećemo se utakmici u Belgiji. Nije bilo šansi niti s jedne strane danas, obrane su bile dobre. Nije bilo lijepo baš igrati niti gledati, a mislim da je podjela bodova zaslužena", mišljenje je Marija Gavranovića s kojim se slaže i Dominik Livaković:

" Koliko god nije bilo udaraca, bila je jedna od težih utakmica. Posebno zbog vjetra, ne smije pasti koncentracija. Bio bi bolji derbi da nije bilo tog jakog vjetra. Derbi je derbi, išli smo na pobjedu, ali na kraju dijelimo bodove."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Žao nam je što nismo slavili ovdje jer to nam je bio cilj. Čini mi se da domaćin nekako nije htio pobijediti, malo je bila čudna utakmica. Imali su puno navijača... ali dobro. Svatko je dobio po bod i idemo dalje. Imali smo šanse koje smo mogli bolje odigrati, nismo uspjeli slaviti, ali eto... nekako je sve bilo čudno, i neugodan vjetar koji nije dopuštao normalnu igru. Ne znam što bih vam rekao", dodao je Izet Hajrović.

Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo