KOLIKO MODRIĆ ZAPRAVO ZNAČI REALU? / Objavljen podatak koji fascinira, a opet itekako zabrinjava sve navijače madridskog diva

Image
Foto: Profimedia

Bio je najbolji i protiv Valencije, kao i u brojnim utakmicama ranije ove sezone

9.11.2020.
17:17
Profimedia
VOYO logo

Aktualni prvak španjolske, Real Madrid, doživio je težak poraz u devetom kolu La Lige protiv Valencije. "Šišmiši" su ih razbili s 4:1 i samo produbili krizu koja već neko vrijeme traje u momčadi Zinedinea Zidanea.

Koliko je ova Realova zvjezdana ekipa zaista u krizi najbolje možda govori podatak da je 35-godišnji Luka Modrić i dalje njihov najbolji igrač. Iako u ekipi Reala ima talenata i već dokazanih "superstarova" vrijednih 40, 50, 60 i 70 milijuna eura vrijednih igrača, igrač od 35. godina vrijedan tek 10 milijuna eura još je uvijek "broj 1". Bio je najbolji i protiv Valencije, kao i u brojnim utakmicama ranije ove sezone, pa čak i onda kada ga je Zidane uvodio s klupe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

MADRID, SPAIN - November 03, 2020: Luka Modric of Real Madrid CF gestures during the Champions League Group B football match between Real Madrid CF and FC Internazionale. Real Madrid CF won 3-2 over FC Internazionale.,Image: 567264274, License: Rights-managed, Restrictions: *** World Rights ***, Model Release: no

Uvjerljivo najbolji

Prepoznala je to i ugledna španjolska Marca i proglasila ga najboljim igračem Reala u toj utakmici.

"Hrvat je prečesto bio ostavljen da sam kreće naprijed i pokuša napraviti nešto. Njegov utjecaj na igru i rezultat ograničilo je to što prilikom tih ekspedicija na protivničku polovicu nije imao suboraca. Modrić je vukao Realov automobil, ali nije imao suvozače", napisala je to Marca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Modrić je u utakmici s Valencijom uistinu dominirao, imao je nevjerojatnih 100 dodira s loptom i čak 95 posto točnih dodavanja. Isto tako, uvršten je u momčad kola prema SofaScoreu, iako je njegov Real doživio debakl.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo