KLOPPU SE SMIJEŠI OTKAZ: / Novi i dosad možda najgori debakl Liverpoola. Opet su poraženi kod kuće i to protiv davljenika

Image

Liverpool je ostao sedmi na ljestvici sa 43 boda, dok je 18. Fulham stigao do učinka od 26 bodova

7.3.2021.
17:21
VOYO logo

Aktualni engleski nogometni prvak Liverpool izgubio je nevjerojatni šesti put zaredom na svom Anfieldu u Premier ligi, u susretu 27. kola kao gost bolji od Liverpoola bio je Fulham sa 1-0 (1-0).

Jedini pogodak na utakmici postigao je Mario Lemina u 45. minuti pogodivši s ruba kaznenog prostora suprotni kut nemoćnog Allisona. Prije poraza od Fulhama Liverpool je na Anfieldu redom gubio i od Burnleyja, Brightona, Manchester Cityja, Evertona i Chelseaja, a u tih šest dvoboja je postigao samo jedan pogodak i to iz kaznenog udarca. Prijetoga niza Liverpool je dva puta odigrao neodlučeno, pa je njegov niz utakmica bez domaće pobjede u prvenstvu sada čak osam.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Momčadi Jürgena Kloppa sada prijeti još veći pad na tablici engleske Premier lige, dok se Fulham bodovno izjednačio s Brightonom na 17. mjestu i nada se da će se izvući iz zone ispadanja. Treba istaknuti da je ovo čak sedmo uzastopno gostovanje Fulhama na kojem nije izgubio. U prvom nedjeljnom susretu West Bromwich Albion i Newcastle United su igrali 0-0. WBA je ostao 19. sa 18 bodova, dok je Newcastle 16. sa 27.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Standings provided by SofaScore LiveScore

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo