KLOPP U SVOM STILU: / 'Snosim odgovornost za svoje igrače, osim na utakmici protiv Tottenhama'

Image
Foto: AFP/PAUL ELLIS

Jürgen Klopp bio je gost na jednoj dobrotvornoj večeri u Južnoafričkoj Republici i tamo je novinarima dao neke vrlo zanimljive odgovore.

9.11.2017.
12:34
AFP/PAUL ELLIS
VOYO logo

Južnoafrička Republika protiv Senegala će igrati playoff utakmicu za Svjetsko prvenstvo, a Klopp je dao zanimljiv odgovor kada su ga domaćini upitali kako da zaustave reprezentativca Senegala, Sadia Manea:

"Ne znam vam to reći. U pobjedi protiv West Hama (1:4) vratio se nakon ozljede te je igrao 78 minuta i ubilježio dvije asistencije nakon samo dva treninga tako da će mu možda biti potreban odmor", rekao je trener Liverpoola pa brzo dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zapravo, kad je utakmica? U petak navečer? Da, ispričavam se, bit će spreman onda", izjavio je Klopp i nasmijao sve prisutne, prenosi Goal.

'Snosim odgovornost za sve, osim...'

Upitali su ga novinari i za situaciju u Liverpoolu i kako ocjenjuje svoju obrambenu liniju:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nikada ne bih rekao igraču da nije dovoljno dobar, a u slučaju da nije dobar, ne bi bio u mojoj momčadi. Snosim odgovornost za sve igrače, osim na utakmici protiv Tottenhama, nemam veze s tim susretom (4:1)", rekao je Klopp i još jednom nasmijao mnoštvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Lovren je u toj utakmici zamijenjen nakon samo 30 minuta igre zbog dvije velike pogreške koje su rezultirale golovima Spursa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo