KLOPP RADI ČISTKU: / Šestorici igrača pokazao izlazna vrata, Lovren doznao što Nijemac planira s njim

Image
Foto: Profimedia

Prema pisanju španjolskog lista lako bi se moglo dogoditi da Vatreni iduće sezone ne bude na Anfieldu

18.6.2020.
11:10
Profimedia
VOYO logo

Njemački stručnjak JurgenKlopp planira uvesti promjene u rosteru za iduću sezonu, piše španjolski As ovog četvrtka. Tvrde da želi dovesti nekoliko pojačanja, ali da prije toga mora prodati nekoliko igrača. Navode da je to Liverpoolova realnost nakon korona krize.

“Već je šestorica igrača na listi za prodaju: Shaqiri, Origi, Lovren, Grujić, Harry Wilson i Lallana. Novu priliku dobit će NabyKeita, koji ih je prije dvije godine koštao gotovo 60 milijuna eura, ali je podbacio. Klopp mu sada želi dati još jednu šansu”, piše As.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: BPI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Liverpool Manager Jurgen Klopp and Captain Jordan Henderson of Liverpool are in tears as they celebrate at the end of the game Tottenham Hotspur v Liverpool, UEFA Champions League Final, Football, Wanda Metropolitano Stadium, Madrid, Spain - 01 Jun 2019, Image: 441391684, License: Rights-managed, Restrictions: Editorial use only, Model Release: no, Credit line:

Lorvema ide u Romu?

Španjolci ističu kako Redsi žele iskoristit poziciju u kojoj su se našli nakon osvajanja Lige prvaka , a uskoro naslova prvaka i pojačati dodatno momčad kako bi se iduće sezone borili za sve trofeje.

Ove godine ispali su iznenađujuće iz Lige prvaka od Atletico Madrida, pa, As dodaje kako zato posebno želi pojačati srednji red i dovesti Portugalca Rubena Navasa, a na meti mu je i Španjolac Adam Traore. Procjenjuje se da bi ta operacija mogla koštati 120 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A što se tiče Lovrena, on je već lani imao ponudu od Rome, ali je odlučio ostati. No, ako je ovo istina, onda bi ovog ljeta lako mogao završiti u Vječnom gradu jer talijanski klub nije odustao od Hrvata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo