KLOPP GOVORIO O LOVRENU: / Liverpool čeka važna utakmica u LP-u, menadžer Redsa otkrio hoće li hrvatski branič u njoj nastupiti

Image
Foto: AFP

Liverpool i Napoli igraju na Anfieldu u utorak u 21 sat

10.12.2018.
19:47
AFP
VOYO logo

Pred nogometašima Liverpoola utakmica je koja će odlučiti ostaju li u Ligi prvaka ili se od nje opraštaju nakon utakmica po skupinama. Prošlosezonski finalist natjecanja trenutačno je trećeplasirana momčad skupine C sa šest osvojenih bodova, odnosno tri manje u odnosu na lidera ljestvice Napoli kojeg dočekuju u srijedu u 21 sat na Anfieldu.

Drugi susret u skupini igraju posljednjeplasirana Crvena zvezda i drugoplasirani Paris Saint-Germain koji, ovisno o uspjehu engleske momčadi, u Beogradu mora ostvariti dobar rezultat želi li ostati među europskom elitom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lovren pod upitnikom

Pred susret protiv Napolija Liverpoolov menadžer Jürgen Klopp otkriva kakvo je stanje s igračima koji su se žalili na ozljede. Sadio Mane, tvrdi njemački stručnjak, trebao bi nastupiti u nadolazećoj utakmici, a spreman će biti i Adam Lallana. Što se, pak, Dejana Lovrena tiče, tu su stvari nešto manje poznate.

Nedavno je stoper hrvatske nogometne reprezentacije pretrpio potres mozga, propustio i tri posljednje utakmice Liverpooola pa Klopp poručuje da će tek treba vidjeti kakvo je njegovo stanje, odnosno da će odluka o njemu biti donesena na dan utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo