KLJUČNI DANI ZA MARIJA MANDŽUKIĆA: / Uskoro donosi jednu od najvažnijih odluka u svojoj karijeri

Image

Juventus i hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić počeli su pregovore oko produženja ugovora.

26.3.2017.
18:39
VOYO logo

Tu informaciju plasirali su talijanski mediji. Autori upućeni u zbivanja u Juventusu navode i da će Juve ponuditi reprezentativcu Hrvatske novi ugovor. Trenutno je među njima dogovorena suradnja do 2019. godine.

Mediji navode i da Mandžukić nije previše zadovoljan činjenicom da igru na lijevom krilu, a ne u samom vrhu napada, ali da navodno ne radi dramu od toga. Još.. Poznat je karakter Marija Mandžukića da pokazuje nezadovoljstvo i sukobljava se s trenerima, kao što je to bo slučaj u Bayernu kad je na klupu Bavaraca došao Pep Guardiola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mandžukić je stigao u Torino u ljeto 2015. godine iz Atletica kao veliko klupsko pojačanje. Vatreni je u tom transferu dobio 19 milijuna eura u tri rate i potencijalno dodatna dva milijuna zavisno o činku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odredili su ga kao zamjenu za Argentinca Higuaina, ali trener Max Allegri pretvorio ga je u krilnog napadača koji se po potrebi vraća u dubinu na lijevoj strani i pokriva široki prostor na terenu, kao što je to radio u petak protiv Ukrajine na punom Maksimiru.

Upravo je to hrvatski reprezentativac Josip Pivarić kazao za vrijeme davanja izjave za Net.hr, nahvalivši Mandžu. kazavši kako je stroj i kako mu je puno pomogao u obrani na lijevoj strani. Za spomenuti da, prema nekim napisima, Max Allegri mogao bi otići na kraju sezone, što bi mogao biti dodatan razlog odlaska i Hrvata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo