Nekima je i pozlilo od ždrijeba: 'Osjećam mučninu u želucu!'

Proslavljeni bivši njemački reprezentativac i nekadašnji izbornik Elfa Jürgen Klinsmann, a danas izbornik američke reprezentacije, dao je prvi komentar na ždrijeb skupina Svjetskog prvenstva.

6.12.2013.
19:52
VOYO logo

Klismann će sa selekcijom SAD-a prvi ispit u iznimno zahtjevnoj G skupini imati 16. lipnja protiv Gane, a nakon toga mu slijede ogledi s Portugalom 22. lipnja i njegovom Njemačkom 26. lipnja.

"Osjećam mučninu u želucu jer smo izvukli Njemačku! Ovo je sigurno jedna od najtežih od svih skupina, s obzirom na Portugalce i Cristiana Ronalda, Ganinu povijest i naravno Njemačku. Nije moglo teže. Ali, to je Svjetsko prvenstvo i moramo prihvatiti ždrijeb takav ždrijeb. Nadam će da ćemo u Brazilu iznenaditi neke ljude. Bit ćemo spremni i vjerujemo u naše mogućnosti", rekao je Klinsmann.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kevin-Prince Boateng, 26-godišnji vezni igrač Schalkea i reprezentativac Gane, oduševljen je ždrijebom skupina za Svjetsko prvenstvo. Gana će igrati u G skupini protiv Portugala, Sjedinjenih Američkih Država i Njemačke, za koju je nastupao i Kevin-Prince Boateng u mlađim uzrastima, a njegov mlađi brat, Bayernov nogometaš Jerome Boateng i dalje je aktualni njemački reprezentativac.

- Vidite i sami da vam se želje ponekad mogu ispuniti. Ovo je ždrijeb iz mojih snova! Ne mogu dočekati nastup protiv brata na Svjetskom prvenstvu. Bit će mi uzbudljivo sučeliti se i mom klupskom igraču iz Schalkea, američkom reprezentativcu Jermaineu Jonesu – izjavio je Kevin-Prince Boateng.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo