Ovo je kraj? Novi veliki udarac nesretnom Vatrenom

Nakon vikenda u kojem je postigao svoj prvi bundesligaški gol nakon pet godina njemački dnevnik Bild donosi tekst o hrvatskom napadaču Mainza Ivanu Klasniću (33).

5.3.2013.
10:04
VOYO logo

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac zabio je u nedjelju za Mainz u remiju protiv Fortune Düsseldorf (1:1), a prethodno je u Bundesligi posljednji put zabio u 6:1 pobjedi Werdera nad Hannoverom u svibnju 2008. godine. "Činjenica da sam zabio nije bitna", komentirao je Klasnić nakon susreta. Bild navodi kako je Klasnić svjestan kako mu vrijeme u Mainzu istječe i kako njegov ugovor, koji ovisi o količini i kvaliteti njegovih nastupa, a koji istječe na kraju sezone, neće biti produljen budući razgovori nisu niti planirani. "Za to nema osnove", komentira trener Thomas Tuchel. Bild također iznova opisuje Klasnićev težak životni put, od dvostruke transplatacije bubrega, preko sudske tužbe protiv klupskog liječnika Werdera, do optužbe za silovanje u Engleskoj dok je igrao za Bolton (koja je kasnije odbačena) i rastave braka sa suprugom Patricijom nakon osam godina. Činilo se u rujnu 2012. godine kako Klasnića u Mainzu čeka novi početak, ali i ovdje ga je pratila nesreća, te je dobivao malo prilika za igru kako zbog trovanja hranom, gripe i raznih ozljeda, od mišićnih, do problema s palcem.

U Düsseldorfu je tako započeo svoj prvi susret ove sezone, ali usprkos postignutom golu zamijenjen je na poluvremenu zbog zatezanja u zadnjoj loži. "Gledajući samu igru ima još puno mjesta za napredak", komentirao je Mainzov trener.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo