BOGASTVO ZA NAPADAČA / Kineski milijuni odnijeli novu 'žrtvu' i nametnuli sudbonosno pitanje: je li nogomet izgubio smisao?

Image
Foto: Hebei China Fortune

Iako klub Hebei China Fortune službene brojke nije otkrio, dobro obaviješteni izvori tvrde da će argentinskom prgavcu godišnje pripasti 13 milijuna eura i to nakon odbijanja poreza

17.2.2016.
16:15
Hebei China Fortune
VOYO logo

Argentinski napadač Ezequiel Lavezzi posljednja je u nizu 'žrtava' koja nije mogla odoljeti kineskim milijunima. Transfer je ponovno uzdrmao nogometni svijet koji se s pravom pita - je li nogomet izgubio smisao i kakva ga budućnost čeka ako novac vodi glavnu riječ.

Iako klub Hebei China Fortune službene brojke nije otkrio, dobro obaviješteni izvori tvrde da će argentinskom prgavcu godišnje pripasti 13 milijuna eura i to nakon odbijanja poreza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bila je to ponuda kojoj Lavezzi nije mogao odoljeti, Daleki istok u trenutku je postao najpoželjnije mjesto na kojemu je želio nastaviti karijeru.

Iako se ove sezone na Parku prinčeva nije pretjerano naigrao, za Lavezzija je sigurno bilo mjesta u mnogim vrhunskim europskim klubovima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, oni mu nisu mogli baciti bogatstvo pred noge...

Lavezzi će tako idućih godina igrati i zabijati za Hebei China Fortune, momčad koja je tek izborila ulazak u prvu ligu, ali to je nije omelo da u svoje redove dovede etablirane nogometaše poput Gervinha, Kakute, Mbije i Guluma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo