VIDEO: / Bivši dinamovac prvim golom za novi klub sudjelovao u senzaciji!

Bivši igrač zagrebačkog Dinama Fatos Beqiraj sudjelovao je svojim prvim pogotkom u dresu Changchun Yataija u iznenađujućoj gostujućoj pobjedi kod branitelja naslova Guangzhou Evergrandea 3-1.

24.3.2014.
6:34
VOYO logo

Momčad koju trenira Marcelo Lippi osvojila je posljednja tri izdanja kineskog prvenstva, prošle sezone osvojila je i Azijsku ligu prvaka, a dovođenjem Diamantija iz Bologne i u ovu sezonu je ušla s visokim ambicijama.

Međutim već u trećem kolu uslijedio je potpuno neočekivani domaći poraz od Changchun Yataija, momčadi koja u prva dva kola nije uspjela postići nijedan pogodak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zato se otvorilo u Guangzhouu gdje je šokirani domaćin već na startu drugog poluvremena zaostajao visokih 3-0.

Mrežu Zenga načeo je u 36. minuti svojim kineskim prvijencem donedavno napadač Dinama Fatos Beqiraj, a Argentinac Iglesias četiri minute kasnije povisio je na 2-0. I dok se očekivao furiozan ulazak domaćina u drugo poluvrijeme, uslijedio je novi šok i Brazilac Enio u 50. minuti je povećao prednost gostiju na 3-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/-W-TEB2cacY

Domaćin je uspio smanjiti zaostatak u 58. minuti pogotkom Elkesona s 11 metara, no više od toga nije uspio napraviti. Nakon dvije uvjerljive pobjede na početku prvenstva i gol razlike 7-1 nakon dva kola, Guangzhou je doživio grubo prizemljenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo