Užasni blagdani: Vatrenog pod borom čeka - otkaz!

Povremeni hrvatski nogometni reprezentativac Ivo Iličević u novoj će godini morati potražiti novi klub.

24.12.2014.
10:41
VOYO logo

Kicker navodi da Iličevića 5. siječnja vjerojatno neće biti na početku priprema za nastavak bundesligaške sezone budući da ga trener Joe Zinnbauer više ne vidi kao opciju za prvu momčad. Hrvatski je nogometaš posljednjih godina imao toliko problema s ozljedama da zapravo i ne čudi da su u hamburškom klubu odlučili dići ruke od njega. Ugovor mu istječe u ljeto sljedeće godine, ali po svemu sudeći, već će u siječnju moći potražiti novog poslodavca.

Ove je sezone Iličević skupio samo tri nastupa za HSV, dva u Bundesligi i jedan u Njemačkom kupu, ali i to je bilo još u kolovozu. Uslijedila je nova ozljeda nakon koje više nije odigrao ni minute.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/C9JnA-tgEQ8

Na početku svoga mandata hrvatski izbornik Niko Kovač vratio je Iličevića u reprezentaciju, smatrajući da može biti dobro rješenje za krilnu poziciju. No, nakon slabog izdanja u prvom ogledu dodatnih kvalifikacija za SP protiv Islanda (0:0), više nije zaigrao za Vatrene. Ukupno je za nacionalnu vrstu skupio devet nastupa i postigao jedan pogodak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cijelu dosadašnju klupsku karijeru Iličević je proveo u rodnoj Njemačkoj. Kao senior je igrao za Darmstadt, Bochum, Greuter Fürth i Kaiserslautern, a od ljeta 2011. je u HSV-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo